Kundomdömen om Canary Garden Club

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 83 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Trevlig utemiljö. Frikostiga byten av lakan handdukar
-

Bekräftad gäst: 2022-04-20


8 av 10

+
Renligheten på hela anläggningen var jättebra. Fräscha rum, bra sängar. Poolområdet var jättefint. Jättetrevlig personal. Maten var bra och tillräckligt varierande för en vecka. Bra med buss till stranden.
-

Bekräftad gäst: 2022-03-19


10 av 10

+
Rent och fint samt grönområden
-

Bekräftad gäst: 2022-03-12


9 av 10

+
storleken, läget, servicen
-

Bekräftad gäst: 2022-03-12


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-03-05


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-02-26


7 av 10

+
Nyligen renoverat, modernt, rent.
-
Väldigt tunna väggar i rummet, man hör allt som händer hos grannar. Vi hade ett bebis som granne som började skrika kl 6 på morgonen i timmar. Det är inte så mycket semester så tyvärr

Bekräftad gäst: 2022-02-26


7 av 10

+
Nära till allt, inget buller
-
Lunchen är ett skämt. Dåligt tillagad mat. Fattigt innehåll och osmakligt. De som stekte ägg till frukost och olika rätter under middagarna var rentav dåliga. Maten i buffen var god och riklig

Bekräftad gäst: 2022-02-05


9 av 10

+
Bra service, rent. Bra frukost.
-
Hade varit önskvärt med ett ute gym.

Bekräftad gäst: 2022-02-05


10 av 10

+
Allt. Har varit där 2015 och då var det lika bra, men nu sedan renoveringen så mycket fräschare.
-
Kunde varit lite bättre med snacksen. Bara kakor! Lite nätter eller chips. Kanske någon enklare macka.

Bekräftad gäst: 2022-02-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

226 omdömen
Utmärkt
 
165
Väldigt bra
 
49
Bra
 
10
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2022-02-11

av 942ulfg Göteborg, Sverige

Gunnarsson

Underbara bungalows o trevlig personal gratis buss till stranden o gratis wifi på området uppvärmda pooler egna solstolar utanför bungalowen kylskåp kaffebryggare hårfön. lugnt och skönt god mat i poolbaren

 
2022-01-06

av Helengus69 Ekerö, Sverige

Sol värme å lata dagar

Superfint hotell fast det bara är tre stjärnor och ett plus. Snyggt och fint överallt, städning 7 dagar i veckan. Fin och ren pool och många extra plus för egna solsängar till varje hus. Sista dagarna låg vi utanför vår bungalow å solade. Vi var supernöjda med maten och även vinet och drinkarna. Kan varmt rekommendera detta hotell men vill ni ha fart å fläkt så passar inte det här.

 
2020-01-18

av Hans S

Mycket trevligt och prisvärt all inclusive boende.

En toppenvecka som gick alldeles för fort. En mycket välskött anläggning med fantastisk personal 😀 Fräsch och varierad buffé. Hela området mycket väl underhållet. Fri wi-fi i hela området inklusive i rummen.

 
2018-03-01

av Kennet T

Kt

Kallt på rummet och stenhårda sängar.. Det var medelålder på över 60 så det var lugnt där..bra städning, dom putsade febrilt fast det regnade o blåste. Gratis buss till bad o köpcentrum. Jag åker troligtvis aldrig hit igen

 
2018-01-24

av Berglundskan Örnsköldsvik, Sverige

Fint och trevligt ställe

Rent och fint, trevlig personal, bra frukost. Vår bungalow låg på baksidan så vi hade ingen sol på terassen men däremot fick vi en egen gräsmatta och ingen insyn. Passade oss perfekt. Har inget att klaga på.