Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 143 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
6,1 / 10
Mat och dryck
 
3,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
6,6 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-01-23


8 av 10

+
Bakongen.
-
Apollos ankomstservice var urusel. Inget ankomstmail med telefonnr. På hotellet finns ingen information (= 0) om eller från Apollo. Entrén är låst. På en liten handskriven lapp, placerad på restaurangmenyn ( som ej har med hotellet att göra) bredvid hotelltrappan anges att man på en liten display högst uppför trappan skall trycka på några knappar. Vi får hjälp av en enbart spansktalande passerande person som visar oss detta. Efter några minuter blir vi insläppta. Passen registreras och nycklar utdelas. Flickan här har inget telefonnr till Apollo. På lägenhetan finns inget meddelande eller kontaktinfo om Apollo. Sent på lördagen får vi ingen kontakt med Apollo i Sverige. Under söndagen lyckas vi få kontakt med Apollos personal på Gran Canaria. Vi är inte ovana vid resor och har varit på just Don Carlos mer än 10 ggr. Önskar svar på detta.

Bekräftad gäst: 2022-01-22


7 av 10

+
Läget, utsikten. Ok standard.
-
Otydligt när städning sker. Olåst dörr efter städning. Smutsig golvhanduk hängs upp som den vore ren. Kökssopor töms inte varje dag, börjar lukta. Odugliga stekpannor. Nyrenoverat? När gjordes det, för 10 år sedan?

Bekräftad gäst: 2022-01-15


7 av 10

+
Läget - närhet till strand och stad.
-
Personal! Hopplöst när ingen talar annat än spanska.

Bekräftad gäst: 2022-01-15


9 av 10

+
Don Carlos är ett riktigt bra hotell, som vi gärna återvänder till.
-
Det är tillräckligt bra

Bekräftad gäst: 2022-01-02


7 av 10

+
Läget
-
Uppdatera så det finns minst 4 st av glas, porslin och bestick. Bättre öppettider i receptionen

Bekräftad gäst: 2021-12-26


8 av 10

+
Balkongen
-
Uppdatering av porslin och glas i pentry. Bör finnas 4 av vardera slag. Apollos representant borde finnas i den tidigare receptionen vid entre' plan för att hjälpa gäster vid ankomst. Inte gömma sig på våning 3.

Bekräftad gäst: 2021-12-26


9 av 10

+
Läget och den stora fina balkongen=gjorde hela vår resa lyckad. Tack Apollo Fråga 6 Vi får väl svara nr 1. Det fanns ingen mat. Vi hade ändå lagat vår frukost själv och inte ätit på hotellet
-
Det skulle varit bättre belysning över tvättstället i duschrummet. Få i och ur linser för oss 70+ var inte lätt kan jag tala om. Mannen i receptionen skulle nog behöva gå en charm-kurs, men vem vet, han kanske hade ett soligt leende innanför munskyddet som inte nådde upp till ögonen

Bekräftad gäst: 2021-12-25


8 av 10

+
Läget
-
Svensktalande personal

Bekräftad gäst: 2021-12-12


8 av 10

+
Balkongen o läget.
-
En stor säng istället för två åtskilda. En bricka att bära ut maten på balkongen.

Bekräftad gäst: 2021-12-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

13 omdömen
Utmärkt
 
3
Väldigt bra
 
7
Bra
 
1
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2017-12-27

av Tim_Y-64 Malmö, Sverige

Trevligt hotell på mycket bra läge

Direkt invid stranden Las Canteras i Las Palmas ligger detta lägenhetshotell. Mycket bra läge ca 25m från stranden. Det är bara strandpromenaden emellan. Standarden är ok men inget lyxhotell, men läget kompenserar. Nära till restauranger, barer, caféer och närbutiker gör det enkelt att få tag i något att äta eftersom hotellet inte har restaurang. Fantastisk personal på hotellet både trevliga och med många resetips! De talar svenska så nordiska resenärer kommer inte att ha några språkproblem.

 
2019-04-16

av watrottr Stavanger, Norge

Surprisingly Pleased with the Don

Despite its 70s-Nightmare-Chic decor and predictably uncomfortable (twin) beds, the DC has a fantastic view on one of the greatest beaches in the world. It is steps away from grocery and convenience stores. It has its own kitchenette and fridge so you can choose to dine out or stay in and enjoy the sound of waves or watch the tourist reality series playing out below. Grab your snorkel gear and hit the beach or explore the city; it’s all on the doorstep. Though dated, the apartment is clean and the staff come each day (except Sunday) to change towels and tidy. Expect noise (ear plugs work!) from the constant party life below and the morning street. I would stay here again.

 
2018-06-28

av hayatmohamedou87 Las Palmas, Kanarieöarna, Spanien

Cool

Its a good place, cozy and pleasant . You have to visit it 💛💛💛💛💛 . You have everything you need nearby.the staff is so kind, professional , pay attention to every detail and speedy. The local is clean. (the photo is from our appartment's balcony 😄 )

 
2018-04-01

av 180vadymm Bergen, Norge

Poor and old.

Nice location, but needs som serious repairs and updates. This building is right on the beach and close to everything. With a walking distance to the followings: 1 min to the supermarket, 1 min to the drag store, 1 min to the dive shop, 2 min to the bus stop, 10 minutes to the park, 15 minutes to the local mall and aquarium, 15 minutes to the surfing side. They do not have a free WiFi even at the reception, so you need to pay 25€ per week if you want to use it. Elevators are very small, so small that it is only comfortable for 2 max 3 people at the same time. Apartments itself looked very used with a old furniture. The air is old and it is almost impossible to get the fresh air into the apartments as the windows facing each other in a square shape and there is cafe on the first floor so all of the cooking smoke gets to your apartment through open windows. Bathroom needs som serious repairs. Toilet is so unstable, that you afraid to sit on it. The shower cabin is super small and dirty (see my pictures). It is impossible to take a 10 minutes shower as a hot water runs out and you having ice cold water which is basic and should be fixed. They do not change your towels and give you extra shower gel or shampoo even if you have towels on the floor and shampoo is empty. I asked at the reception for a fresh towels and Swedish lady said that they suppose to be change in the following day. But If I want them today, there will be no fresh towels tomorrow. Common guys, I payed for the hot water, comfortable bed (not the one I had - hard as rock), acceptable shower and toilet and for the fresh towels. On the top of this our kid got bitten by som insects in the kids bed they offered us. I even tried to upgrade a room and pay on the top I already paid, but the receptions didn’t let me, they said I need to contact the agency I booked through. What a customer service. The saddest thing in this situation is that I did tell the agency (we booked through Apollo) before booking this place that I am a trip advisor member and will write about my experience wether it’s good or bad. They said that I have nothing to worry about it. To summarize: I can not recommend this apartments for the price we paid to anyone. Be smart and go to google earth, see the picture of this apartments and you will see many signs from local owners who are renting out their apartments 2 or even 3 tines cheaper from what we paid!

 
2017-03-11

av AstridR779 Oslo, Norge

Situated on the beach

Basic apartment hotel, but with the nicest staff you can wish for. We stayed in a single room apartment, but quite smart use of the space. Separate kitchen with the most basic equipment - could have been better, but still, it was what you need for a one week vacation. Very good beds, clean and comfortable. Nice bathroom. The view from the balcony is fantastic.Restaurants and bars very near the hotel - but still very quiet area. Yoga center with drop in classes just 5 minutes away. Grocery stores and bakeries are in 2 minutes walking distance. Highly recommended hotel.