Don Carlos

  • Tidig bokning rekommenderas
  • Lugnt läge mitt i Las Palmas

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Hotell Don Carlos är stället för den som vill bo på första parkett vid den härliga stranden. Detta omtyckta mellanklasshotell ligger mitt i Las Palmas, men på en lugn gågata utan störande trafik. Tidig bokning rekommenderas!


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer/1-3, varav 1 barn. Större enrumslägenheter för 1-3 personer. Renoverade enrumslägenheter för 1-3 personer. Enrumslägenhet mot ljustrumma för 2 personer. Renoverade större enrumslägenheter för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

utsikten
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 14 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 10 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Don Carlos är ett välkänt och mycket omtyckt lägenhetshotell med oslagbart läge vid Las Canteras-stranden. Hotellet ligger i centrala Las Palmas, men på en lugn gågata utan störande trafik.

Ca 900 meter till Santa Catalina-parken. Vid ankomst/avresa stannar bussen ca 100 meter från hotellet. Bagaget transporteras inte. Det förekommer olika arrangemang på strandpromenaden som kan uppfattas som störande. Begränsad lokal trafik.

Måltider

  • Inga måltider ingår.

Alla hotell, Las Palmas

Cristina by Tigotan Las Palmas

Hotell Cristina by Tigotan Las Palmas har ett fantastiskt strandläge, direkt vid Las Canteras-stranden och inte långt från Santa Catalina-parkens trevliga uteserveringar. På stadshotellet Cristina Las Palmas råder en trevlig atmosfär och hotellet har en terrass med en pool. Hotellet välkomnar gäster över 16 år.

Bull Reina Isabel & Spa

Bull Reina Isabel & Spa i Las Palmas är ett välkänt och omtyckt hotell med ett perfekt läge vid strandpromenaden. På taket finns en pool, solstolar, parasoller och en bar. Vill du hellre bada i Atlanten finns det reserverade solstolar till gästerna på stranden framför hotellet.

Art Las Palmas

Art Las Palmas är ett fräscht lägenhetshotell med rymliga moderna lägenheter. Här bor du nära shopping, barer och mysiga tapasrestauranger, och hotellet är bara minuter från Las Canteras-stranden och på gångavstånd från kända Parque de Santa Catalina.