Don Carlos

  • Tidig bokning rekommenderas
  • Lugnt läge mitt i Las Palmas
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Hotell Don Carlos är stället för den som vill bo på första parkett vid den härliga stranden. Detta omtyckta mellanklasshotell ligger mitt i Las Palmas, men på en lugn gågata utan störande trafik. Tidig bokning rekommenderas!


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer/1-3, varav 1 barn. Större enrumslägenheter för 1-3 personer. Renoverade enrumslägenheter för 1-3 personer. Enrumslägenhet mot ljustrumma för 2 personer. Renoverade större enrumslägenheter för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Lägenheten och den stora balkongen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 13 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 10 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Don Carlos är ett välkänt och mycket omtyckt lägenhetshotell med oslagbart läge vid Las Canteras-stranden. Hotellet ligger i centrala Las Palmas, men på en lugn gågata utan störande trafik.

Ca 900 meter till Santa Catalina-parken. Vid ankomst/avresa stannar bussen ca 100 meter från hotellet. Bagaget transporteras ej. Det förekommer olika arrangemang på strandpromenaden som kan uppfattas som störande. Begränsad lokal trafik.

Måltider

Inga måltider ingår.

Säsongsinformation

Sommaren 2022 finns inte enrumslägenheter för 1-3 personer och renoverade större enrumslägenheter för 1-3 personer att boka.

Alla hotell, Las Palmas

Cristina Las Palmas

Hotell Cristina i Las Palmas har ett fantastisk strandläge, inte långt från Santa Catalina-parkens trevliga uteserveringar. På stadshotellet Cristina Las Palmas råder en trevlig atmosfär och personalen gör allt för att sätta guldkant på din semester. Hotellet välkomnar gäster över 16 år.

Bull Reina Isabel & Spa

Bull Reina Isabel & Spa i Las Palmas är ett välkänt och omtyckt hotell med ett perfekt läge vid strandpromenaden. På taket finns en pool, solstolar, parasoller och en bar. Vill du hellre bada i Atlanten finns det reserverade solstolar till gästerna på stranden framför hotellet.