Kundomdömen om Cristina Las Palmas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 68 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2021-11-27


8 av 10

+
Allt utom städningen.
-
Städerskorna fyllde inte på med toalettartiklar som tagit slut såsom näsdukar. Vi upplevde också att de kom vid konstiga tider. När vi bad dom vänta tio minuter så vi hann gå ner för att äta frukost så kom de tillbaka precis när vi var klara med frukosten. De kom också och skulle börja städa på morgonen den dagen vi skulle checka ut

Bekräftad gäst: 2021-11-13


2 av 10

+
Frukosten
-
I princip allt. Mattan i korridoren var så skitig så man fick se för var man satte ner foten så man inte trampade på en gammal spya. Under sängen hittade vi en gammal strumpa från tidigare gäst. Varmvatten saknades vid 2 tillfällen. Hissarna räcker inte på långa vägar, man får ta trapporna. Poolbaren stängde kl 17:45 trots att det stod att de skulle hålla öppet till kl 18. Det rökfria hotellet visade sig inte alls vara rökfritt. Grannarna rökte på rummet och röken kom in till oss via ventilationen. Vi sa till i receptionen två gånger och de sa de skulle undersöka saken men inget hände. Kan ju inte ha varit så svårt att undersöka för det stank cigarettrök även i korridoren.

Bekräftad gäst: 2021-11-13


8 av 10

+
Den utomordentlig FRUKOSTBUFFEN! Ett bra gym, utmärkt pool-terrassa!
-
Ett femstjärnigt hotell bör ha coffee- kit på rummet, och tofflor och morgonrock likaså annars bör en stjärna tas bort/ Staffan Stengård

Bekräftad gäst: 2020-03-15


8 av 10

+
Frukosten och läget
-
Ta bort plasten över madrasserna som låter när man vänder sig i sängen och det blir varmt

Bekräftad gäst: 2020-03-15


6 av 10

+
Läget.
-
Tråkiga allmänna ytor såsom receptionen med bar, poolområdet med sliten pool, frukostmatsal. Städning halvdan redan när vi kom, dammiga hyllor i garderoben etc. trasig dragdörr till garderob, hängande spegel i badrummet. Sen ankomst då flygtiden blev drygt en timme längre och glad att komma fram så orken att ta upp städningen med personalen finns inte i det läget. Vi ville hinna åta middag etc

Bekräftad gäst: 2020-03-14


10 av 10

+
Trevlig personal, städningen var jättebra
-
Inget mer än att vi saknade en infopärm från Apollo i receptionen

Bekräftad gäst: 2020-03-07


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-29


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-08


7 av 10

+
Frukosten Städningen Poolens placering
-
Vi bodde i rum 312. Toalettsitsen ”gungade” vilket vi påpekade. Så ska inte ett 4* hotell vara!

Bekräftad gäst: 2020-02-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

38% av resenärerna rekommenderar

719 omdömen
Utmärkt
 
147
Väldigt bra
 
244
Bra
 
214
Mindre bra
 
83
Underkänt
 
31

5 senaste omdömen

2021-11-23

av 328ull Staffanstorp, Sverige

Nyrenoverat och fantastiskt läge

Positivt: Rent välutrustat välstädat rum med byte av sängkläder o handdukar flera gånger i veckan. Utsikten över stranden med Tejdevulkanen på Teneriffa klara dagar fantastisk. Frukosten riklig. All personal trevlig och hjälpsam. Negativt: Middagarna är definitivt inte värda priset. Byffen kan inte kallas riklig och rester serverades till middag ibland. Vin och vatten ingår inte. På de flesta restauranger längs efter strandpromenaden kan man få en stor biffstek eller en fin fiskrätt inkl en flaska vin och vatten för lite mer än halva priset. Så köp definitivt inte halvpension (= middag, för frukosten ingår i rumspriset).

 
2021-11-14

av nizzeh2013 Visby, Sverige

Absolut inte 5-stjärnigt!

Hotellet har 13 våningar och jag vet inte hur många rum men bara 3 superlångsamma hissar. Vi fick vänta 15 minuter för att kunna ta hissen med vår packning och då fick vi trängas med flera andra som inte var enl restriktionerna (max 2 personer i hissen). Oftast fick vi ta trapporna, som tur var bodde vi bara på 5:e våningen. Mattan i hotellkorridoren var så skitig så man ville knappt gå där även med skor på, man fick se så man inte satte ner foten i nån gammal spya eller liknande. De rökfria rummen (hela hotellet påstods vara rökfritt) visade sig inte alls vara rökfria. Grannarna rökte och stanken kom in till oss via ventilationen. Vi påtalade detta på receptionen 2 gånger, de skulle undersöka saken men inget hände. Kan ju ha inte varit så svårt att undersöka, hela korridoren stank av cigarettrök utanför rummet i fråga. Poolbaren skulle hålla öppet till kl 18 men redan 17:45 hade de spikat igen butiken och när vi frågade varför sa de att klockan är "allmost 6"... Vid 2 tillfällen jag skulle duscha fanns det inget varmvatten. Under sängen hittade vi en gammal svettig strumpa från nån tidigare gäst. I gymmet fanns 4 maskiner varav 2 var trasiga. Jag har svårt att se varför detta hotell skulle vara 5-stjärnigt, jag har bott på bättre 3-stjärniga hotell. Det enda som möjligen kunde nå upp till 5 stjärnor var frukosten. Läget var perfekt men det är knappast hotellets förtjänst.

 
2021-07-11

av ThomasX59 Las Palmas, Kanarieöarna, Spanien

Fantastiskt bra upplevelse

Vi bodde en dryg vecka på hotell Christina. Ett toppenrum med utsikt över härliga Las Canteras, jättegod frukost och trevlig personal. Läget mitt på strandpromenaden är perfekt om man vill bo i Las Palmas bästa område. Här finns allt kombinerat. Shopping, mat, strand och upplevelser.

 
2021-02-01

av Lejonbruden Göteborg, Sverige

Toppenläge

Bodde här för femte gången och nu var det bättre än någonsin. Ny matsal i välkomnande ljus inredning med utsikt över strand och hav. På grund av covid fick man hjälp av personal att bli serverad det man önskade från frukostbuffén. Överlag trevlig och serviceinriktad personal. Allt var covidanpassat på ett bra sätt och kändes tryggt. Bra uppkoppling på wi-fi. Nytt för i år var att poolen var uppvärmd och hela poolområdet renoverat. Vi hade modernt inrett rum med utsikt över hamnen. Städningen var bra. Ser fram mot att komma tillbaka och följa den modernisering och renovering sompågår.

 
2020-02-14

av Carina J

Läger är perfekt

Läget är det bäst just ovanför strandpromenaden och jätte nära stranden. Butiker och restauranger överallt. jättebra frukost och poollområde. Fint rum med utsikt över havet. Termometer på strandpromenaden som symtes från balkongen