Kundomdömen om Cristina Las Palmas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 86 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
läget,läget
-

Bekräftad gäst: 2022-03-19


6 av 10

+
Läget
-
För kalt och stelt i inredningen. Två stolar fattades i mitt. Det fattades en fåtölj och en skrivbordsstol. Min väninna hade rummet bredvid och där fanns dessa möbler. Bristen åtgärdases inte på hela veckan trots påoekande.

Bekräftad gäst: 2022-03-05


10 av 10

+
Bra läge och nära till stranden. Rent och fräscht och mycket trevlig personal Bra frukost och mycket att välja på.
-
Sängen va hård och inte så bekväm. Vattenkokare + lite te/kaffe

Bekräftad gäst: 2022-02-13


8 av 10

+
läget
-
bokningen

Bekräftad gäst: 2022-01-29


8 av 10

+
-
Jag anser att hotellet bör arbeta mer med belysningen i restaurang, lobby, bar, reception. Idag är det för mycket belysning vilket gör miljön stel och tråkig

Bekräftad gäst: 2021-12-08


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-12-08


10 av 10

+
Helheten, bra läge, fina rum och fantastisk frukost.
-
Hissarna. Endast 2 var igång och under rådande pandemi fick man bara åka 2 personer i taget. En hiss stod stilla hela veckan.

Bekräftad gäst: 2021-12-04


7 av 10

+
Läger
-
Hissarna. En hiss fungerade inte. De övriga två klarade inte behovet. Speciellt m t p kinesiska viruset. Maten. Frukosten var mycket bra. Middagen smaklös.

Bekräftad gäst: 2021-12-04


10 av 10

+
Hotellpersonalen Frukosten
-

Bekräftad gäst: 2021-12-04


6 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2021-11-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

38% av resenärerna rekommenderar

727 omdömen
Utmärkt
 
149
Väldigt bra
 
247
Bra
 
216
Mindre bra
 
84
Underkänt
 
31

5 senaste omdömen

2022-03-23

av Sumagrer Hönö, Sverige

Fantastiskt läge

Snygg modernt hotell centralt, nästan rätt på stranden. Flott poolområde med sköna solsängar och gratis handdukar. Poolbar. Sol från ca 11.30 till solnedgång. Ok gym men inga maskiner. Ingen bastu. Fina rum, stora sängar men väldigt hårda kuddar. har du ont av trafikväsen välj ett rum mot stranden. Bra frukost med flera kaffemaskiner även decaf. Mousserande vin till frukosten varje dag om du önskar. Övriga måltider åt vi ute. Väldigt trevlig personal överallt. Fullt med restauranger och barer rätt utanför dörren. Vi kommer gärna tillbaka.

 
2022-03-05

av SivAsp Skellefteå, Sverige

Fantastisk personal

Allt var toppen! Personalen var så service minded, läget var perfekt, standarden var jättebra, utsikten var helt underbar( be om havsutsikt). Bästa frukosten vi ätit på många år när vi reser. Kan rekommendera både Las Palmas som stad och hotellet!! Coronasäkert!!

 
2021-11-23

av 328ull Staffanstorp, Sverige

Nyrenoverat och fantastiskt läge

Positivt: Rent välutrustat välstädat rum med byte av sängkläder o handdukar flera gånger i veckan. Utsikten över stranden med Tejdevulkanen på Teneriffa klara dagar fantastisk. Frukosten riklig. All personal trevlig och hjälpsam. Negativt: Middagarna är definitivt inte värda priset. Byffen kan inte kallas riklig och rester serverades till middag ibland. Vin och vatten ingår inte. På de flesta restauranger längs efter strandpromenaden kan man få en stor biffstek eller en fin fiskrätt inkl en flaska vin och vatten för lite mer än halva priset. Så köp definitivt inte halvpension (= middag, för frukosten ingår i rumspriset).

 
2021-11-14

av nizzeh2013 Visby, Sverige

Absolut inte 5-stjärnigt!

Hotellet har 13 våningar och jag vet inte hur många rum men bara 3 superlångsamma hissar. Vi fick vänta 15 minuter för att kunna ta hissen med vår packning och då fick vi trängas med flera andra som inte var enl restriktionerna (max 2 personer i hissen). Oftast fick vi ta trapporna, som tur var bodde vi bara på 5:e våningen. Mattan i hotellkorridoren var så skitig så man ville knappt gå där även med skor på, man fick se så man inte satte ner foten i nån gammal spya eller liknande. De rökfria rummen (hela hotellet påstods vara rökfritt) visade sig inte alls vara rökfria. Grannarna rökte och stanken kom in till oss via ventilationen. Vi påtalade detta på receptionen 2 gånger, de skulle undersöka saken men inget hände. Kan ju ha inte varit så svårt att undersöka, hela korridoren stank av cigarettrök utanför rummet i fråga. Poolbaren skulle hålla öppet till kl 18 men redan 17:45 hade de spikat igen butiken och när vi frågade varför sa de att klockan är "allmost 6"... Vid 2 tillfällen jag skulle duscha fanns det inget varmvatten. Under sängen hittade vi en gammal svettig strumpa från nån tidigare gäst. I gymmet fanns 4 maskiner varav 2 var trasiga. Jag har svårt att se varför detta hotell skulle vara 5-stjärnigt, jag har bott på bättre 3-stjärniga hotell. Det enda som möjligen kunde nå upp till 5 stjärnor var frukosten. Läget var perfekt men det är knappast hotellets förtjänst.

 
2021-07-11

av ThomasX59 Las Palmas, Kanarieöarna, Spanien

Fantastiskt bra upplevelse

Vi bodde en dryg vecka på hotell Christina. Ett toppenrum med utsikt över härliga Las Canteras, jättegod frukost och trevlig personal. Läget mitt på strandpromenaden är perfekt om man vill bo i Las Palmas bästa område. Här finns allt kombinerat. Shopping, mat, strand och upplevelser.