Cordial Santa Águeda

  • Moderna lägenheter med plats för många

På nybyggda lägenhetshotellet Cordial Santa Agueda bor du i moderna och välutrustade lägenheter med plats för många. På hotellet finns ett härligt poolområde och strandpromenaden som tar dig in till Arguineguin är bara ett stenkast bort. Vill du unna dig något extra bokar du en lägenhet med privat pool.


Rumstyper

Trerumslägenhet för 2-6 personer, varav 1 barn. Trerumslägenhet med privat pool för 2-6 personer, varav 1 barn. Fyrarumslägenhet med privat pool för 4-7 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Storleken på lägenheten och den egna poolen.
Se alla omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På nybyggda hotell Cordial Santa Águeda bor du i fina och rymliga lägenheter med plats för många. Vissa av lägenheterna har privat pool.

På hotellet finns ett poolområde med gratis solstolar och parasoller samt en infinity pool på takterrassen som har makalös utsikt över havet. Hotellet ligger vid havet, men till strand du kan bada vid är det promenadavstånd, ca 300 meter. Poolen är uppvärmd vintertid till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Hotellet har en á la carte-restaurang som bland annat erbjuder välsmakande grillrätter. Lobbybar. Gratis wifi. Gym. Reception som är bemannad dygnet runt. Ca 1 km till centrum av Arguineguin. Lokal trafik.

Perchel Beach Club
I anslutning till Cordial Santa Águeda finner man exklusiva Perchel Beach Club. En oas för hela familjen med imponerande infinitypool, lyxiga solstolar och splash/lekplats för barnen. I Perchel Beach Club finns också ett par trevliga restauranger. Inträde till Perchel Beach Club är avgiftsbelagd och betalas direkt till hotellet. Hotellets gäster har 50% rabatt på inträdet.

Måltider

Inga måltider ingår.

Mot tillägg:

  • Frukost.

Säsongsinformation

Sommaren 2022 kan man vara upp till 8 personer, varav 2 barn i fyrarumslägenheten med privat pool.

Alla hotell, Arguineguin/Patalavaca

Arguineguin Park by Servatur

Arguineguin Park by Servatur är ett fräscht lägenhetshotell med gångavstånd till såväl centrum som strand i den charmiga fiskebyn Arguineguin. Här bor du i urläckra moderna och rymliga lägenheter och på hotellet finns ett poolområde där alla pooler är uppvärmda.