Kundomdömen om R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 62 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-04-14


7 av 10

+
Läget
-
Fanns inte så mycket att göra.

Bekräftad gäst: 2023-04-07


9 av 10

+
Vänligt tillmötesgående av all personal
-
Att inte ha tillgång till rummet efter kl. 12 på hemresedagen

Bekräftad gäst: 2023-03-31


6 av 10

+
-
Fick inte det rummet vi hade bokat när vi kom det var fullt fick flytta nästa dag

Bekräftad gäst: 2023-03-31


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-03-27


9 av 10

+
Lagom mycket folk , alltid lediga solsängar
-
Begränsad tillgång till alkoholdrinkar , dåligt TVmottagningar , saknar SVT

Bekräftad gäst: 2023-03-27


10 av 10

+
Läget kunde inte bo bättre
-

Bekräftad gäst: 2023-03-24


10 av 10

+
Rummet
-
Porslinet i matsalen inte alltid rent

Bekräftad gäst: 2023-03-24


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-03-13


10 av 10

+
Lugnet, rummet som var stort.
-
Tyckte först att det var dåligt att vi inte fick hämta dryck själv vid måltiderna men ändrade mig sen. De var snabba att komma med det vi önskade så det funkade bra.

Bekräftad gäst: 2023-03-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

397 omdömen
Utmärkt
 
143
Väldigt bra
 
166
Bra
 
64
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2019-10-10

av anteeva Taby, Sverige

TOPPEN PLATZ

Personale är fantastisk , snabbatt servera ock goda kunskaper som service fodra rent o fint matsale ock best av allt färsk mat frukost lunch o middag.Inga rester dag efter som så mångalltinkludit hotell gör

 
2019-04-15

av Ulla S Uppsala, Uppsala Län, Sweden

Inget för rörelsenedsatta personer

Fin trädgård men rummen har glasvägg till badkar och toalett och en gemensam dörr in till badrum och som skall vridas för att stänga av till toaletten. Badkar som är svårt att ta sig i och ur. Hur kul är det att se sin medresenär sitta och bajsa ? Poolen på hotellet hade bara en stege som satt långt från kanten. Fick byta hotell till systerhotellet BahiaPlaya där några rum hade stådusch men fortfarande glasvägg fast med insynsskydd. Havet gick inte att bada i för stora stenar täckte botten ca 30 meter ut. Maten bra och poolerna på systerhotellet var fina. 32 grader i den uppvärmda poolen och 22 grader i den andra.Visst bokades det solstolar tidigt på morgonen men det fanns alltid plats. Kommer aldrig att åke hit igen.

 
2019-03-29

av niinaan Östhammar, Sverige

Skön avkoppling

Detta underbara ställe ska man bara besöka om man vill ha avkoppling äta god mat,gå fina promenader, träffa trevlig personal som vill att besökaren ska ha det bra. Härlig boende i sviten med underbar poolområde utanför.

 
2017-11-18

av 721marjut_ Stockholm, Sverige

När du vill koppla av och bara njuta av tillvaron

Om du vill ha avkoppling, mysig miljö, god mat och helt fantastisk personal så är detta rätta stället. Rekommenderar varmt att ta ett bad i någon av de jacuzzis som finns i trädgården. Mycket välstädade rum. Maten på restaurangen var varierande och vällagad, fanns något för alla.

 
2017-03-11

av Kerstin och Jan L Fagersta, Sverige

En skön avkoppling

Vi hade tur och fick samma svit som vi hade september 2013. Sviterna ligger separat en bit från stora hotellbyggnaden. Här har man pool, jacuzzi, bastu och egen bar. I baren kan du också få lättare lunch ex sallad sandwich pommes friterade bläckfiskringar samt det du önskar att dricka. Du får även flaskor med vatten som du kan ta med till din svit. Rummen är bekväma och rymliga. Servicen är bra och personalen är alert och fixar det mesta. Badrockar tofflor och poolhanddukar finns på rummet. Tyvärr abonnerade vissa gäster på solsängar trots att dom inte nyttjade dom. Räkna också med några positiva överraskningar under veckan! Vill du shopa har den lilla byn inte mycket att erbjuda men det går bussar till större orter. Souvernirshop finns på hotellet. I huvudbyggnaden finns underhållning och dans som varieras på kvällarna. Uppvärmd pool finns vid huvudbyggnaden samt gym och spa med behandlingar. Maten är den svaga punkten då vi jämför med vårt förra besök 2013. Ganska smaklös och rätt enahanda. Dock behöver ingen gå hungrig. Ibland är det riktigt gott också. Strandpromenaden är fin, stranden ok det är lavasand så den är gråsvart. Vattnet är klart och vi kunde bada fast det var första veckan i mars som vi besökte stället.