Kundomdömen om R2 Pajara Beach Hotel & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 357 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Bra service och en hårt arbetande personal. Hög kvalitet på råvaror för alla måltider.
-
- Lite för hårda sängar och inget kuddutbud att välja på. Bara en tunnare kudde. - Hotellet skulle behöva personal som plockar bort de handdukar turister "paxar" solsängar vid poolen. Hotellet har skyltat att det inte är tillåtet att paxa sängarna, men de plockade inte bort handdukarna.

Bekräftad gäst: 2023-12-08


10 av 10

+
Trevlig personal o välskött .Nära till havet
-

Bekräftad gäst: 2023-12-08


9 av 10

+
Helheten.
-
Ingen wifi på rummen vilket jag har för mej utlovats.

Bekräftad gäst: 2023-12-08


8 av 10

+
Poolområdet o närheten till havet
-
Man sparade in var man kunde, poolhanddukar, wifi bara i receptionen, kassaskåp kostade extra, mycket dåligt. Bättre klass på maten.

Bekräftad gäst: 2023-12-04


9 av 10

+
Har varit där tidigare! Så jag viste vad jag hade att förvänta mig.
-
Att mata var sämre en tidigare besök.

Bekräftad gäst: 2023-12-04


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-11-27


8 av 10

+
Trevlig personal, rent och snyggt
-
Bättre mat

Bekräftad gäst: 2023-11-27


8 av 10

+
Rent och "tyst".
-

Bekräftad gäst: 2023-11-27


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-11-20


10 av 10

+
Läget
-
Borde finnas bättre information HUR man hittar bland alla aktiviteter och rum.

Bekräftad gäst: 2023-11-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

1959 omdömen
Utmärkt
 
700
Väldigt bra
 
766
Bra
 
311
Mindre bra
 
123
Underkänt
 
59

5 senaste omdömen

2022-12-18

av 603tobiask Eskilstuna, Sverige

Toppenställe

Riktigt fint ställe, ordning och reda på det mesta. Trevlig personal överallt, gick snabbt i baren fast kön var lång och Riktigt rent överallt. Det jag tycker var lite sämre var alla rökare som inte rökte där dom är anvisade till vilket man önskar att dom är.

 
2022-04-02

av M8671YDjenniferb

Semester

Mycket trevlig vistelse på Pajara Beach hotel. Personalen var så trevliga och hjälpsamma. Rummen var toppen, fräscht badrum och relativt hårda sängar (vilket jag föredrar). Det fanns gott om solstolar vid poolen, behövs inte paxas eller liknande, fanns stolar hela dagen. Bra städat på rummen och all inclusive var bra. Det vi hade velat bättra var lite smak på maten, det var lite okryddat men gott. Finns alltid något man gillar (fisk, kyckling,kött, sallad etc. Rekommenderar att åka hit på semester, kan absolut tänka mig ett besök där igen.

 
2020-02-20

av Christer R Fuerteventura, Spanien

All inclusive

R2 Pájara beach ligger granne med havet och är en omfattande skapelse med porlande fontäner, restauranger och aktiviteter. Rummen är stora, välkomnande och bra planerade. Sängarna är åt det hårda hållet och kuddarna minimala (ta gärna med egen kudde). Vi är en familj om fem personer varav tre tonåringar och valde all inclusive vilket visade sig vara ett bra val. Alltid fanns det något som tonåringen kunde äta, om det då var hamburgare, korv eller pommes frites. Maten var neutralt kryddad, men det fanns mitt på buffén en station med kryddor där man kunde krydda på efter tycke och smak. Personalen var väldigt trevlig och hjälpsam. Dottern som fyllde 18 under vistelsen fick t.o.m. ett personligt brev, en tårta och en flaska champagne! Vi hade ett irriterande problem med låskortet till ett av rummen som aldrig fungerade, trots att vi bytte ut det och magnetiserade om det fyra gånger. Men i det stora hela mer en irriterande småsak. Den lilla staden ligger cirka en km bort och har en del affärer, 3-4 supermercados och diverse restauranger. Runt omkring breder sig lavan ut med små berg av stelnad lava och grus. Kargt och grusigt. Inget växer där förutom små grå buskar. På hotellet finns också dykarkurser, kurser i windsurfing, beach volley, tennis, zumba samt mycket mer. Priserna är som vanligt lite högre än som skulle kunna anses motiverat. Hyr gärna en bil och runt ön, den är inte stor. För dig som vill slippa bry dig om mat, bara njuta av den fantastiska omgivningen, solen och ta det lugnt är detta en fantastisk plats.

 
2019-01-25

av Fred187 Sundsvall, Sverige, Europa

Rent och fint

Vi var här en vecka i januari. Mottagningen med kyld cava i receptionen och trevlig personal gav ett bra intryck. Rummet med begränsad havsutsikt var verkligen inte begränsad, förmodligen blev vi uppgraderade när något bättre rum blev ledigt. För rummet var med panoramafönster över hela kustområdet och likaså balkongen. Det är ett stort och fint hotell med bra städning och handduksbyte varje dag. Poolhanddukar mot deposition. Inget gratis wifi på rummen - endast på våning 3 i baren. Möjligen det enda negativa vi kan komma på. Restaurangen var helt OK - dock har vi haft bättre all-inclusive upplevelser. T.ex. serverade de leverbiff, kanin och get och det kanske inte är allas favorit. Men man kan ju undvika att äta det man inte gillar, för det fanns alltid något som var helt OK. Restaurangen får 3,5 i betyg. Personal och animation-teamet var helt suveräna, bra underhållning i baren på våning 3 varje kväll. Hotellet uppvaktade dessutom en jubilar vi hade med oss, utan att vi sagt till. Tårta, ballonger och cava på rummet som överraskning och det var en fin gest. Vi kan tänka oss att åka tillbaka hit.

 
2018-12-15

av TabySweden Stockholm, Sverige

Bra och dåligt

Stranden är fin och ren, ligger ett stenkast från hotellet. Nackdelar är att hotellet inte erbjuder solstolar och att nästan alla som badar är NAKNA. Övervägande gäster är från Ryssland och Tyskland. Hotellet och rummen är i skick, sängarna är ganska hårda och rummen är sparsamt inredda. Deras våningsplan är det ingen ordning på?! Högst upp är plan 3 och längst ner 9, förvirrande när man ska använda hissen. Personalen är fantastisk och hjälpsamma, särskilt i receptionen. Det som gör att vi inte kommer tillbaka är maten. Överkokt och smaklös. Restaurangen påminner om ett trist skolkök! Drar ner hela upplevelsen!