Kundomdömen om Melia Fuerteventura

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 90 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-04-28


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-04-11


8 av 10

+
Lugn bemötande av alla i personalen. bra anläggning. tränings tillfällen
-

Bekräftad gäst: 2022-04-08


9 av 10

+
Generellt allt
-

Bekräftad gäst: 2022-03-28


6 av 10

+
Fint polområde,gott om solstolar rent o fräscht innomhus Trevlig personal
-
Såg ut på bilderna att det låg på stranden,att det fanns solstolar i högre omfattning där Fanns några få som oftast låg i skugga

Bekräftad gäst: 2022-03-25


8 av 10

+
utsikten
-
Bara buffe restauranger. En hemsk skräning och bullrig matsal

Bekräftad gäst: 2022-03-21


8 av 10

+
Läget och maten!
-

Bekräftad gäst: 2022-03-21


8 av 10

+
Låg fint vid stranden. Fina pooler och området runtomkring, också att det fanns många solstolar vid poolerna. Bra att vin var på flaska och stort utbud av dryck vid all inclusive, maten var helt ok, mycket att välja på. Rummet var också fint. Vi hade havsutsikt med fina solsängar på balkongen
-

Bekräftad gäst: 2022-03-14


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-03-11


8 av 10

+
Läget vid den fina stranden
-

Bekräftad gäst: 2022-03-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

4763 omdömen
Utmärkt
 
1683
Väldigt bra
 
1644
Bra
 
775
Mindre bra
 
359
Underkänt
 
302

5 senaste omdömen

2020-01-11

av UllaS133 Köping, Sverige

Familjejul

Vi firade jul här tillsammans med barn och barnbarn. Vädret var toppen, varmt och soligt. Hotellet ligger väldigt avskilt men för en vecka kändes det bra. Vi bodde på våning 5 i huvudbyggnaden med havsutsikt. Stort, fint rum med bra balkong. Väldigt fin och välskött trädgård. Kanske den finaste kaktusparken som vi har sett. Allt var dock inte toppen. Matsalen liknade en skolmatsal och ljudnivån var lika hög. Maten var ok men inte mer. Däremot serverades vin på flaska och det var riktigt gott. Jag skulle inte åka tillbaka hit men vi hade en mycket trevlig vecka med toppenväder.

 
2019-12-15

av JohanH958 Vallentuna, Stockholms Län, Sweden

Bra allinclusive

Hotellet är bra. Sängarna lite hårda - en dyna skulle sitta fint, men väl godkända ändå. Hotellet är väl underhållet och städningen bra. Maten höll hög standard. Ovanligt många rätter att välja på, och allt var riktigt fräscht. Jag gillar god mat och för att vara buffé så var alla måltider riktigt bra. Stranden är enastående, några går nakna men stör inte. Stranden är så stor att man kan hålla bra distans till andra om man önskar. Rene Egli- har kanske inte med hotellet att göra. Men eftersom det är stor sannolikhet att man åker hit för kiting och vindsurf så: För Vindsurf så är vattenstart ett måste. Du kan inte räkna med att lära dig det här. De erbjuder kurser men kan bara hålla dem vid frånlandsvind. För kiting är det ett häftigt ställe men åk inte hit för att lära dig. Lagunen har oftast inte så mycket vatten, så de håller inte kurserna där. Vågorna är rätt stora vid pålandsvind och inte nog långgrunt vid frånlandsvind. Men är du van surfare eller kitare så är stället riktigt bra! Johan

 
2018-12-01

av AKMANJ

Super fin strand.

Vi var där nu i november vecka 47 och bodde på våning 5 med utsikt över lagunen/havet. Fantastisk utsikt ! Personalen är väldigt trevlig och hjälpsam. Man skall vara medveten om att detta hotell ligger avsides så att man inte blir överraskad när man väl kommer dit. All Inc matsalen serverar bra mat. Fisken är helt suverän, medans kött rätterna enligt mig inte höll samma standard. Frukostens omelett kock är helt suverän ! Jag måste dock ge ett stort minus till själva matsalen. Ljudnivån är väldigt hög ! Det går att åtgärda utan några större kostnader anser jag. Det finns möjlighet att sitta ute när man tycker att det ekar för mycket inne. Jag ser att en del klagar på rummen, sängarna och standarden. Jag har dock inget att klaga på. Helt ok enligt mig. Visst ser man att hotellet har ett gäng år på nacken, så man kan diskutera antalet stjärnor om nu man tycker att det är nödvändigt. Sammantaget: Ett bra hotell med bra standard på en helt fantastisk strand !

 
2018-11-29

av asmSverige Alvesta, Sverige

Fint hotell på fantastisk strand

Vi var mycket nöjda med vår vistelse på Melia Fuerteventura. Det står att wifi finns i allmänna utrymmen och vid poolerna men vi hade mestadels wifi på rummet också, ibland dåligt men ofta fungerande. Rummet och badrummet var fint men badkaret var smalt och duschen dålig. Poolerna är jättefina men alldeles för kalla. Maten och vinet var mycket bra. Stranden utanför hotellet är bland de finaste jag sett.

 
2018-11-29

av Ulf B Tyresö, Sverige

Ett fantastiskt läge

Hotel Melia Fuerteventura ensamt mitt på en otroligt fin strand med en jättestor havslagun som bildas med tidvattnet varje dag. Det har en modern stil med en nycket fin uppvuxen trädgård med flera pooler. Vi hade rum på tredje våningen med utsikt åt sydväst mot den stora lagunen och havet. Rummet var stort och välstädat med en stor solbalkong med två solsängar. Efter lunch kunde man solbada naken på balkongen utan insyn. Sängarna var rätt hårda för att bäddmadrass saknades. Kuddarna är som vanligt av syntet så vill du ha dunkudde tag då med egen. Tv, kylskåp,aircon.,hårtork,kassaskåp och wifi gratis finns på rummet. Det vanliga programutbudet med en massa spanska och tyska kanaler. Några engelskspråkiga fanns. Maten var över lag mycket bra. Vinerna är de bästa vi har haft på något all inclucive. I baren fanns premiumdrinkar som ingick i all inclucive. En mycket positiv överaskning. Stranden är milslång och lämpar sig mycket bra för nakenbad. De som inte tycker om att se nakna människor på stranden skall nog välja ett annat hotell. Hotellets läge är mycket tyst och på nätter hör man endast vågornas brus mot stranden. För de som vill sporta särskilt cykla mountainbike är det idealiskt. På kvällstid brukade det vara ca en timme show, akrobater,trolleri eller musik. Strandhandukar ingår mot en deposition. Byte av handuk kostar en euro för att spara tvätt och miljön. Helt Ok. Vi kan varmt rekommendera hotellet.