Dubbelrum

Dubbelrum med separata sängar samt möjlighet till extrasäng i hopfällbar säng. Tv och ett litet kylskåp. Kostnadsfritt wifi och deponering (antingen i rummet eller i receptionen). Luftkonditionering finns i enstaka rum utan extra kostnad. Klinkergolv. Bad/dusch och wc. Hårtork. Markterrass eller två balkonger. Städning 5 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer.

Trerumslägenheter i etage

Trerumslägenheter i etage belägna i bungalow. På nedre plan finns en terrass, en liten toalett och ett kombinerat vardagsrum och minikök. Kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare och brödrost. Kostnadsfritt wifi och deponering (antingen i lägenheten eller i receptionen). Tv. På övre plan finns två separata sovrum och ett badrum med badkar/dusch. Klinkergolv. Hårtork. Markterrass. Städning 5 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter i bungalow med kombinerat vardagsrum och minikök samt ett sovrum med separata sängar och tv. Extrabäddar i form av hopfällbara sängar. Kylskåp, kokplattor, vattenkokare, brödrost, kaffebryggare och köksutrustning. Kostnadsfritt wifi och deponering (antingen i lägenheten eller i receptionen). Klinkergolv. Bad/dusch och wc. Hårtork. Markterrass. Städning 5 ggr/vecka.

Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumssviter

Tvårumssviter i etage med ett sovrum med två separata sängar samt bad/dusch, wc och hårtork på övre våningen. På nedre våningen finns kombinerad hall/sovrum. Tv och ett litet kylskåp. Luftkonditionering finns i enstaka tvårumssviter utan extra kostnad. Kostnadsfritt wifi och deponering (antingen i sviten eller i receptionen). Klinkergolv. Balkong. Städning 5 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.