Barcelo Corralejo Sands

  • Halvpension ingår
  • Många nöjda gäster

Barcelo Corralejo Sand är ett fint och omtyckt hotell med gångavstånd till stranden. Här finns ett rymligt poolområde pool, vattenlek för barnen, spa och trevliga restauranger. Och för en smidig semester ingår halvpension i priset!


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Deluxerum för 2-3 personer, varav 1 barn. Deluxerum med jacuzzi, för 2-3 personer, varav 1 barn. Sviter för 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Rummet o balkongen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 3253 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Barcelo Corralejo Sands har ett stort inbjudande poolområde med två pooler, varav en är uppvärmd november - april och en splashpool med vattenlek för barn. Solstolar och parasoller.

På hotellet finns en bufférestaurangen Tramontana där det serveras frukost och middag. Det finns även en poolbar, Alisos, som erbjuder enklare rätter till lunch. Bar med underhållning några kvällar i veckan. Det finns även en gastrobar, Aponier, som serverar välkylda drycker - ingår ej i hotellets All Inclusive-program.

Spa som bland annat har hydromassage pool, ångbastu och ett brett utbud av behandlingar mot avgift. Gym. Åldersgräns 5-16 år i vuxet sällskap gället i spaet. Åldersgräns 16 år utan vuxet sällskap i såväl gym som spa. Gymtid måste förbokas. Badmössa krävs i vissa delar av spaet. Biljard mot avgift. Bordtennis. Barn- och tonårsklubb i hotellets regi med engelsktalande personal. Underhållning och aktivitet med vattengympa, lekar och träningspass fem gånger i veckan.

Wifi ingår över hela hotellet. Parkering mot avgift. Sviter ligger i en separat byggnad, deluxerum och dubbelrum ligger i samma byggnad. Hiss finns inte i byggnaden där sviterna ligger.

Måltider

Ingår:

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)
  • Julmiddag (25/12) och nyårsmiddag

Mot tillägg:

  • All Inclusive

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

  • Frukostbuffé i bufférestaurangen Tramontana, kl. 07.30-10.30.
  • Á la carte-lunch i poolbaren Alisos, kl. 12.30-16.00.
  • Snacks i poolbaren Alisos, kl. 10.30-18.30.
  • Middagsbuffé i bufférestaurangen Tramontana, kl. 18.30-21.30.
  • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-23.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 på avresedagen.

Alla hotell, Corralejo

Secrets Bahia Real Resort & Spa

Välkommen till Secrets Bahia Real Resort & Spa – ett exklusivt hotell för vuxna över 18 år! Hotellet ligger i lugna omgivningar direkt vid stranden i Corralejo. Koppla av vid poolområdet som ligger inbäddat i en grönskande trädgård, njut av alla restauranger och unna dig en härlig spabehandling. Här finns allt för en avslappnad semester!

Maxorata Beach

Maxorata Beach är ett trevligt och enkelt hotell fem minuter från strand och centrum i Corralejo. Trots det korta avståndet till ortens huvudgata med barer och restauranger är det tyst och lugnt på hotellområdet, som bjuder på pooler för stora och små. De praktiska lägenheterna rymmer upp till sex personer!

Las Marismas

Omtyckta hotell Las Marismas på Fuerteventura är ett modernt familjehotell med rymliga och välutrustade lägenheter. Hotellet är välskött och poolområdet stort. Den som vill röra på sig kan välja bland många aktiviteter och sporter, och för de yngre gästerna finns lekplats och barnklubb. Du kan själv bestämma om du vill laga mat i lägenheten eller vara lite bekväm och boka till frukostbuffé, halvpension eller All Inclusive.

Galera Beach

Välkommen till fina Galera Beach, ett lägenhetshotell med bra och centralt läge i Corralejo. Här finns ett trevligt litet poolområde och den fina stranden i Corralejo är bara ett stenkast bort. På Galera Beach har alla lägenheter havsutsikt!

Alua Suites Fuerteventura

Alua Suites Fuerteventura är ett omtyckt All Inclusive-hotell med flera härliga pooler och många aktiviteter. Hotellet består av två delar, en del vänder sig till såväl vuxna som barn och en del som vänder sig till gäster över 16 år som bokar Juniorsvit Premium.

Barcelo Corralejo Bay

Barcelo Corralejo Bay är ett fint hotell med bra läge i Corralejo som välkomnar gäster över 18 år. Här finns en stor trädgård, fint poolområde, bra restaurang och ett omtyckt spa. Halvpension ingår i priset och vill du kan du köpa till All Inclusive för en extra bekväm vistelse på Fuerteventura.

Atlantic Garden Beach Mate

Atlantic Garden Beach Mate ligger i närheten av Corralejos centrum på Fuerteventura och har en fin trädgård med tre utomhuspooler, varav en för barn. Här bor du i fint inredda lägenheter med balkong eller terrass.