Kundomdömen om Barcelo Corralejo Bay

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 4 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Läge nära centrum och mindre strand
-
Vårt rum låg ganska inklämd och luktade mögel. Mycket stark mögel och avloppslukt på badrummet. Flera dagar slarvig städning.

Bekräftad gäst: 2021-11-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

7036 omdömen
Utmärkt
 
4382
Väldigt bra
 
2010
Bra
 
472
Mindre bra
 
113
Underkänt
 
59

5 senaste omdömen

2019-02-13

av 955ylvaa

Flykt från is och snö

Vi kom fram till hotellet runt tvåtiden. Varit på väg sedan tre på natten. Rummen var inte klara förens närmare halv tre. Kommer till receptionen. Där tog två personer emot oss. Det blev rörigt. Jag blev bestulen. Trötta som vi var så tappade jag koncentrationen på ryggsäcken en kort tid. Inte hotellets fel men vill varna för att det finns ingen vakt eller övervakning för vem som kommer in. Hotellet gav som plåster på såret en flaska Cava och fruktbricka. Det var bra. Vi hade beställt rum med begränsad havsutsikt. Jättefin utsikt men det blåste kallt. Inte värt den extra kostnaden om man vill sitta på balkongen. Vi hade halvpension. Det var god mat. Frukost allt man behöver och mer därtill. Middagen hade olika teman varje kväll. Vissa kvällar supergott andra helt ok. Problemet med restaurangen var att du fick inte ett kvitto på vad du beställt. Jag beställde en flaska vin. Fick in en annan och ingen information om att den var dyrare. När jag skulle betala allt så ville jag poängtera detta. Blev då bemött med att de skulle ta detta med restaurangen när de öppnat. De bad mig återkomma efter fyra. Vi kom tillbaka kvart i fem för att igen betala slutnotan. De gav oss då samma nota utan att något skett. När vi berättade vad vi reagerat på tidigare så fick vi samma svar. De måste ta kontakt med restaurangen. Bemötandet var under all kritik. Eftersom jag druckit upp vinet så valde jag att betala. Jag försökte säga att det jag vill skicka med till hotellet var att även restaurangen ska ge tydligt kvitto på kostnad av vad man köper. I bar och lunchrestaurang fick man kvitton. Rummen var bra och rena. Städpersonal trevliga. Sängarna var sköna. Sov gott. Många av personalen var trevliga men många var det inte. Att le kostar så lite.

 
2018-11-30

av helenadyr

Semester

Bra hotell med bra läge.Sköna sängar på de luxe rummet. De gled dock i sär eftersom de var på hjul. Vackert poolområde.Hotellet börjar bli slitet och behöver piffas till.Saknade bord på balkongen.Frukost helt ok.Väldigt hög ljudvolym i restaurangen. Skamligt! Vi satt ute.Mycket bättre.Middag inte rolig. Gå ut på stans jättetrevliga restauranger.

 
2018-06-17

av Ulla-Britt O Stockholm, Wisconsin

Fantastiskt hotell.

Rummen var snygga och rena. Personalen otroligt trevlig och hjälpsam.Maten alltid god och omväxlande. Fin musikunderhållning på kvällarna. Poolområdet och poolbaren var utmärkta. Vi har bott på hotellet 3 gånger och ska dit igen. Läget är förträffligt. Nära till bad shopping och små restauranger. Toppen helt enkelt. Ulla-Britt, Stockholm

 
2018-04-24

av annemarieskold Trelleborg, Sverige

Förstklassigt hotell

Förstklassigt hotell, fantastisk restaurang inklusive personal, omgivningarna i poolområdet är mycket trevliga. Städpersonalen bör bli mer noggranna fattades handdukar när vi kom nästa gång jag kastade handduken på golvet för att markera jag ville byta så fick jag ingen ny. Synd att detta irriterande moment skall störa helheten av hotellet.

 
2018-03-04

av 771g_ranh Alunda, Sverige

Bra, men börjar bli slitet

Hotellet är helt ok men börjar bli lite slitet. Det märks egenligen genom många detaljer som är skadade och som inte lagas. Vårt stora problem var att plattor ur innertaket ramlade ner när glaspartier mot balkongen var öppna. Madrassen i sängen gled av så man måste gå upp och skjuta upp den ibland. MEN absolut ett ställe vi gillar trots detta.