Kundomdömen om Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 33 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Poolområdet, läget vid stranden och det stora rummet. Hjälpsam personal i receptionen.
-
Servicenivån i buffé-restaurangen var svajig. Vi åt frukost alla dagar - vissa dagar var det toppen, bra mottagande och fräscht. Andra dagar stressigt, småsnorkigt och kletigt på buffén. Testade middagsbuffén en kväll - bra råvaror men mycket tog slut snabbt, var kladdigt och ointresserad servicepersonal.

Bekräftad gäst: 2021-11-15


9 av 10

+
Läget!
-
Maten kunde vara bättre!

Bekräftad gäst: 2021-11-12


9 av 10

+
Frukosten, fina faciliteter, rent och snyggt, fina pooler för alla trevlig personal samt underhållning på kvällarna
-
Vet ej, kanske ladd stolpar för elfordon.

Bekräftad gäst: 2020-03-15


10 av 10

+
Läge och frukost
-
Uppvärmd pool kunde vara någon grad varmare.

Bekräftad gäst: 2020-02-03


9 av 10

+
Fantastisk frukost och buffen på kvällen var något av det bästa vi fått och då älskar vi själva att laga god mat. Mycket trevlig och glad, hjälpsam personal. Många olika ställen att ligga på och sitta på, mysigt trots sin storlek.
-
Att slippa köpa "flaskvatten" för 30 kronor i baren, en automat eller en liten butik på hotellet hade varit bra. Vanligt vatten i karaff var ju såklart gratis i receptionsområdet. Badrummet kunde varit lite fräshare, det luktade lite "muggit" ibland och varmvattnet blev aldrig riktigt varmt i duschen.

Bekräftad gäst: 2020-01-09


10 av 10

+
Bemötandet. Ordning och reda.
-
-

Bekräftad gäst: 2019-12-05


8 av 10

+
Poolområdet och att poolen är uppvärmd:)
-
Middagsutbudet var lite enformigt. Delar av hotellet skulle blir finare med renovering.

Bekräftad gäst: 2019-10-31


10 av 10

+
Löste alla frågor på ett proffsigt sätt
-

Bekräftad gäst: 2019-10-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

4209 omdömen
Utmärkt
 
2437
Väldigt bra
 
1087
Bra
 
442
Mindre bra
 
147
Underkänt
 
96

5 senaste omdömen

2018-02-18

av Jessica S

Underbar frukost

Fint hotell med trevligt poolområde nära stranden. 200m ifrån hotellet finns ett litet köpcenter och en stor mataffär. Frukosten var fantastisk. En av de bättre frukostar jag ätit. Personalen var trevlig men tog lång tid att checka ut. Mycket papper som bara gick åt för ingenting. Kanske dags för ett nytt kassasystem? Annars jättenöjd!

 
2018-01-30

av Lotta197009 Alingsås, Sverige

Semester

Fint hotell med bra service. Fantastisk frukost! Poolområdet var fint med både kall och uppvärmd pool. Spa lite högljutt pga mycket barnfamiljer som använde det när det var blåsigt och kallt ute. Läget var bra, med ok promenadavstånd in till centrum med många restauranger och livemusik på flera ställen.

 
2017-05-12

av Se_Alma Stockholm, Sverige

Inte vad son utlovas

Hotellet i stort ser bra ut, många pooler och bra frukostbuffé. Dock trasiga sängar och inget varmvatten i rummet 🙁 Spa mot tillägg som inte heller har speciellt varmt vatten i varken pool eller dusch. Bra service från personalen dock

 
2017-02-21

av StridsJenny Stockholm, Sverige

Försöker och lyckas bitvis

Fuerteventura är väl ingen skönhet men för att komma bort till sommaren ett tag med barn och stanna på en trevlig resort funkar det bra. En charter med TUI i en vecka och enligt deras betyg det femstjärniga Sheraton är ett bra alternativ, men förvänta er inte ett femstjärningt hotell med Europeiska mått mätt. Det här är snarare en stabil fyra. Trevligt och rymligt rum, städning var lite si och så. Gamla koppar och glas byttes inte ut och tillbehör från roomservicen så som ketchup stod kvar hela veckan. Läget helt ok, ön är ingen skönhet som sagt och vi var mest på hotellet. Personalen i restaurangen Arcos var den som var mest trevlig och personlig, trots att det måste ha varit hundratals gäster där samtidigt som dessutom byttes ut hela tiden. Den gulliga lilla stranden utanför tror man automatiskt tillhör hotellet och att solstolarna med parasoller är gratis men där gå man bet. 10 Euro per dag förväntas du betala till ett privat företag som hyr ut. Detta informeras man inte om. Annars trevligt hotell med höga ambitioner.

 
2017-01-24

av SusanneKL Sant Cugat del Valles, Spanien

Fint hotell med fina bekväma rum precis vid stranden

Vi älskade det här hotellet när vi var där med familjen. Vi valde ett lyxrum på bottenvåningen och glasdörr med en terrass som leder direkt ut till poolområdet. Så bekvämt! Rummet var jättefint, sköna sängar och lyxigt badrum med tre olika rum som innehåller separat toa och dusch. Vi gillade även frukosten, som var väldigt variationsrik och god. Däremot tyckte vi att middagarna och luncherna vid poolen var lite väl dyra, och man saknar lite mer utbud här. Men poolområdet är jättefint, utsikten fantastisk och överlag ett mysigt semesterställe. Stranden är inte den bästa men bra nog, vi hyrde bil istället och besökte några av öns fabulösa stränder samt det urhäftiga zoot med en jättefil säl o sjölejonshow! Vi tyckte även att barnklubbens kvällsdisko för de minsta var jättemysig!