Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

51% av resenärerna rekommenderar

947 omdömen
Utmärkt
 
197
Väldigt bra
 
331
Bra
 
199
Mindre bra
 
100
Underkänt
 
120

5 senaste omdömen

2019-04-15

av Jojo245678 Uppsala, Sverige

Familj

Det var ett bra hotell med nära till allt, lite hårda sängar. Vi bodde en trappa upp med fantastisk altan och utsikt. Skorsten från restaurang rytkte in på oss lukta pyton med halstrad fisk varje kväll annars helt ok med sol hela Dan och kvällen.

 
2018-01-01

av annstrand Helsingborg, Sverige

Slitet hotell med bra läge

Puerto Caleta är slitet och behöver verkligen renoveras. Mycket trappor inom området som vittrade i sönder. Sängarna stenhårda utan bäddmadrasser, i soffan var det en väldigt tunn madrass. Man får hyra hårfön, vattenkokare, brödrost mm. Smutsiga textilier som behöver tvättas eller bytas ut. Trasiga väggkontakter osv. Läget i byn var bra, Hotellets restaurang el capitain hade fantastiskt god tapas till bra pris. Caleta de furste väldigt trevligt och rekommenderar varmt stället som hade bra utbud av restauranger, shopping osv. Handikappvänlig och barnvänlig ort som är precis lagom för en bra semester med familj och vänner, billigare att äta och dricka än på ex Gran Canaria.

 
2017-11-15

av Ing-Mari K

Centralt

Bra läge med gångavstånd till allt.dvs stranden restauranger barer busstationen.3 st supermarket Dino nära hotellet. Poolområdet lite trångt men stolar fanns till alla.En hel del trappor inom området det finns dock lägenheter i markplan. Vår lägenhet var mycket sliten med sneda dörrar till badrum och sovrum som inte gick att stänga även ytterdörren var sned med märken efter intrång .2 rangliga barstolar i barköket. Utrustningen i köket saknade både vattenkokare kaffebryggare och en del bestick. Spisen gick inte att laga mat på pga för dålig effekt. Att koka upp lite kaffevatten tog ca 1/2 timme Att sängarna bestod av del spiralfjädrar kändes tydligt. En del hål i möbeltyger kunde ses. Vår lägenhet städades alltid ganska sent på em och då är städerska förmodligen lite trött efter en lång dag. Kunde varit bättre städat

 
2017-08-31

av Sophia E Karlstad, Sverige

Enkelt hotell med bra läge

Ett enkelt men ett helt ok hotell med bra läge med gångavstånd till många lekparker, shopping, restauranger och stranden. Lite mörkt rum och enligt mig lite hårda sängar, men funkar att sova i. Vi fick uteplats för oss själva på hörnet utåt gatan, så lite tråkig utsikt men vi var ändå mest vid havet och pool området. Vi körde självhushåll så då funkade det bra att bo så här i och med läget. Fint poolområde, men väldigt kall på vintern när vi var där vilket var synd.

 
2014-05-23

av Lars L Säter, Sverige

Masen

Personalen var trevlig, hotellet hade ett centralt läge,lägenheten var något slitet,min lägenhet var väldigt mörk. Budgetlägenhet.Men för en vecka Ok om man inte har för stora krav. Bra!!Nära till flyget, nära till allt.