Barcelo Fuerteventura Thalasso Spa

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Välkomna till nyrenoverade Barcelo Fuerteventura Thalasso Spa! Hotellet lockar med ett fantastiskt läge vid havet i Caleta de Fuste på Fuerteventura. Alla rum liksom stora delar av de allmänna ytorna är renoverade och uppdaterade. Hotellet erbjuder massor av aktiviteter för hela familjen och ett skönt spa för återhämtning.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn. Deluxerum för 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn. Deluxerum med jacuzzi för 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor


Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 900 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Härligt nyrenoverat hotell vid stranden i Caleta de Fuste på Fuerteventura. Här lockar stranden och så klart hotellets poolområde med saltvattenspooler, två för vuxna och två för barn, varav den ena är en grund plaskdamm för de minsta med två vattenrutschkanor. En av de större poolerna och plaskdammen är uppvärmd vintertid till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Gratis solstolar, parasoller och handduksservice. Nyrenoverad pool-/snackbar.

Renoverad lobby och en lobbybar med områden för familjer, par och grupper. Inredning i jordnära färger och med mycket trä. Den nyrenoverade bufférestaurangen dukar upp spanska och lokala specialiteter till frukost, lunch och middag.

Härligt Thalassospa-center med utomhus- och inomhuspooler med massagefunktioner, bastu, ångbastu och olika behandlingar mot avgift. Åldersgräns 16 år för att besöka hotellets spa. Gratis gym. Många olika aktiviteter som padel, tennis, bordtennis, pétanque, fotboll, basket, volleyboll och vattenpolo dagtid och underhållning kvällstid. Barnklubb i hotellets regi med engelsktalande personal för barn 4-12 år.

Gratis wifi i allmänna utrymmen. Tvättservice mot avgift. Souvenirbutik på hotellet. Parkering utomhus på hotellområdet. Nära butiker och restauranger. Lokal trafik.

Måltider

Halvpension, julmiddag (25/12) och nyårsmiddag ingår.
All Inclusive finns mot tillägg.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

  • Frukostbuffé i restaurang Maxorata.
  • Lunchbuffé i restaurang Maxorata.
  • Middagsbuffé i restaurang Maxorata.
  • Snacks i Bar Aloes All Inclusive-hörna, kl. 11.00-17.00.
  • 30 % rabatt på övrigt utbud på snack-menyn i Bar Aloe.
  • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala samt vissa internationella drinkar, kl. 10.00-23.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.