Kundomdömen om Barcelo Castillo Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 40 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-09


9 av 10

+
-
Jag tycker att det absolut inte behöver städas 6-7 dagar i veckan i miljö synpunkt. Det räcker 2-3 dagar,tycker jag.

Bekräftad gäst: 2020-03-02


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-13


8 av 10

+
Serviceminded personal
-
Wi-Fi Mer varierad buffé Uppvärmda pooler

Bekräftad gäst: 2020-01-09


9 av 10

+
-
Bra att det fanns badvakter vi poolerna. Men en av dom var helt överdriven och ifrågasatte föräldrarnas egna bedömningar, vilket gjorde flera familjer upprörda och man valde att lämna poolområdet. Det var inte en av de ordinarie badvakterna utan en som verkade hoppa in bara en dag.

Bekräftad gäst: 2020-01-02


4 av 10

+
Utemiljön samt läget.
-
Vi tycker att standarden på rummet var långt ifrån 4 stjärnigt.Nergånget och slitet.Telefon på rummet ur funktion hela veckan trots flera påpekanden.Varmvatten tog vissa dagar upp till 10-15 min innan det kom.Benen på ena sängen totalt lösa.

Bekräftad gäst: 2020-01-02


9 av 10

+
The best about the hotel was the activities probides during the days. The work outs to keep one fit during the stay. I have never done so much pilates and yoga on a teip bwfore. I want to give a a shout out to Julia who was a very food trainer during my stay. 10 points to her, the other trainers were also very good. The staff overall were very nice and helpful always and the apartment/bungalow we stayed at was lovely.
-
The internet at the room was terrible, the smell in the resturant was very oily that too can be improved and then at the reception it would be good to have signs were to check in/out and other questions.

Bekräftad gäst: 2019-12-30


10 av 10

+
Läget och området.
-
Matsalen. Dela upp lokalen i mindre enheter, organisera buffén bättre.

Bekräftad gäst: 2019-12-30


9 av 10

+
Att få bo i en liten bungalow vid havet
-
bättre uppmärksamhet av städerskan, det var ganska dammigt och skräpigt i lampskärmar och i hörn. Skulle gärna se en kaffekanna med bryggtratt i köksutrustning, också kökshandduk.

Bekräftad gäst: 2019-12-16


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-12-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

7648 omdömen
Utmärkt
 
3314
Väldigt bra
 
2641
Bra
 
1107
Mindre bra
 
374
Underkänt
 
212

5 senaste omdömen

2020-11-10

Inlägg av ceciliakarlsson2020

Fantastisk upplevelse

Trevlig personal och fantastisk mat, allt var så fint upplagt och det fanns så mycket att välja mellan, även för vegetarianer. Skönt att man fick möjlighet till aktiviteter som dart, spinning i poolen (superkul) och yoga. Hotellet har ett katt-café där man har möjlighet att skänka mat. Härligt med en kedja som tar hand om djur.

 
2020-01-02

Inlägg av m7201 Malmö, Sverige

Perfekt boende

Härligt boende med God mat och sköna sängar. Det är nära till allt och perfekt för en skön semester. Här finns allt man behöver och personalen är trevlig med ordning och rent på området. Rekommenderas

 
2019-08-21

Inlägg av MonicaN1781

Fint och välskött hotell

Lägenheten var jättebra . Fint och lugnt område. Städningen helt ok.. Vi fick stopp i tvättstället andra dagen men det fixade de direkt. Vi hade all inclusive och det var jättegod mat med mycket att välja på.

 
2018-11-26

Inlägg av katalinlindstrom Malmö, Sverige

välskött hotell med vackra växter

Vi bodde i en stuga med 1 sovrum, vardagsrum/kök och badrum. Altan/balkong både i sovrum och vardagsrum. Badrummet var rent och välförsett med badkar. Sköna sängar. Ingen kökshandduk eller diskmedel. Altanen hade sol i stort sätt hela dagen. Städningen var jättebra. Tyvärr, bara en liten bassäng var uppvärmd, där barnfamiljerna fick vistas. Lite snålt. . Fint skött trädgård. Bra lokalsinne är ett pluss. Frukostbuffen är generös och god. Det finns många bra och spännande restauranger runt om hotelllet om man skulle tröttna på allinclusive.

 
2018-08-07

Inlägg av annbr034 Norrköping, Sverige

Fint och prisvärt hotell

Hotellet ligger precis vid havet, så man äter frukost, lunch och middag med havsutsikt. Vi hade all inclusive. Maten var god, speciellt frukosten. En vecka är lagom. Två veckor med all inclusive blir för enformigt. Pina coladan är fantastiskt god. Sköna och stora sängar, med extra fluffiga kuddar. AC:n i ena rummet fungerade inte, men de lagade den samma dag vi kom. Ett prisvärt hotell. Hotellområdet är stort, men har en fin gångväg vid stranden, där man kan promenera eller jogga.