Vincci Selection Estrella del Mar

Välkommen till lyxiga hotell Vincci Selection Estrella del Mar, inspirerat av orienten och med ett perfekt läge med gångavstånd till Playa Elviria. Här finns en populär Beach Club, bra restauranger, härliga poolområden och en stor trädgård där du kan njuta av lugnet.


Rumstyper

Superiorrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder


Fakta och faciliteter

Till stranden: 400 m
Till centrum: 10 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Vincci Selection Estrella del Mar är ett fint hotell där modern arkitektur kombineras med inredning i arabisk medelhavsstil.

Poolområde med tre pooler och en separat barnpool. Solstolar och parasoller samt en poolbar. Vid stranden har hotellet en stor Beach Club - mot avgift och har (oftast 16 år som åldersgräns, men vissa dagar/tider är barn tillåtna) flera pooler, lounge bar som ofta har levande musik samt en fisk- och skaldjursrestaurang. Vid hotellets Beach Club finns även hotellets gym och spa (båda mot avgift och åldersgräns 16 år) med möjlighet till bland annat behandlingar, massage, bastu, isfontän med mera. Solstolar och parasoller finns helt nära stranden.

På hotellet finns bufférestaurangen La Acequia som serverar frukost och middag och det finns även en á la carte-restaurang, La Baraka, som erbjuder rätter från köken runt Medelhavet.

Barnklubb i hotellets regi med engelsktalande personal. Spelrum. Cykeluthyrning. Vill du spela golf ligger golfklubben Greenlife Marbella i närheten av hotellet. Ca 10 kilometer till centrum i Marbella.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé
  • Julmiddag (25/12)
  • Nyårsmiddag

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)

Alla hotell, Marbella & Puerto Banus

Occidental Puerto Banús

I hjärtat av Puerto Banús med gångavstånd till såväl den berömda marina som den härliga stranden, ligger det fina hotellet Occidental Puerto Banús. Här väntar ett grönskande poolområde och flera trevliga restauranger. I en radie på 20 kilometer hittar du 22 golfbanor. Välkommen!

Hard Rock Hotel Marbella

Hard Rock Hotel Marbella bjuder på äkta rock'n'roll-känsla och passar dig som ställer höga krav på komfort. Hard Rock Hotel Marbella är en mötesplats för musikälskare i alla åldrar med en utomhusscen för konserter. En vistelse här är en rolig och annorlunda semesterupplevelse! För att bo på hotellets måste du ha fyllt 16 år.