Sol Marbella Estepona Atalaya Park

Sol Marbella Estepona Atalaya Park är ett strandnära hotell idealiskt för hela familjen. Här kan du varva lata dagar vid poolen på hotellet med bad i havet eller en runda på golfbanan. För de yngsta i familjen finns en stor barnpool med vattenlek.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Familjerum för 2-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2581 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 3 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Sol Marbella Estepona Atalaya Park är ett stort, strandnära hotell som passar alla i familjen. Du kan ta det lugnt vid poolen, äta gott i restaurangen, lata dig på stranden eller spela golf. Köp till All Inclusive och låt plånboken ta semester.

Hotellet har ett stort poolområde för hela familjen med access till stranden. I poolen kan du delta i flera aktiviteter. Det finns även ett poolområde med två pooler för vuxna, en stor där du kan simma och en mindre där du kan koppla av i jacuzzin. Från 15 april till 15 oktober finns det en härlig och kul splashpark för barn med en barnpool och små vattenrutschkanor. Vid alla poolerna finns solstolar och parasoller att låna. Poolhanddukar erbjuds också kostnadsfritt. Poolerna är inte öppna vid dåligt väder och ingen av poolerna är uppvärmda.

På hotellet äter du och dricker gott. Här finns två bufférestauranger, varav en erbjuder goda italienska specialiteter. Det finns fyra barer, en poolbar som även serverar lättare måltider, en snackbar, en lobbybar och en Jazz lounge-bar. Vårdad klädsel, långbyxor för män i restaurangerna kvällstid.

Vill du aktivera dig under semestern finns det flera valmöjligheter. Här finns det en fotbollsplan, en basketplan, en handbollsplan och en bana för beachvolley. Gym. Hyr du en bil så finns det flera bra golfbanor ca fyra kilometer från hotellet. Old and New Atalaya-banorna för golf öppnade 1986 respektive 1990. Den gamla banan är idealisk för att gå mellan hålen. Du kan boka green fee och transfer till golfbanorna direkt via hotellet. Dagtid anordnas olika aktiviteter både för stora och små, och kvällstid arrangeras shower, dans och musikuppträdanden.

Wifi ingår i allmänna utrymmen. Stranden nedanför hotellet är grovkornig med inslag av stenar. Ca 500 meter till shoppingcentrum och 3 kilometer till San Pedro de Alcantara. Till Malaga är det 75 kilometer och till Malagas flygplats 65 kilometer

Måltider

Sommaren 2024:
Ingår:

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)

Mot tillägg:

  • All Inclusive

Vintern 2023/2024:
Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg :

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé) inklusive julmiddag 24/12, julmiddag 25/12 och nyårsmiddag
  • All Inclusive

Observera att All Inclusive mot tillägg inte erbjuds i perioden 1 november till 27 mars 2024.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

  • Frukostbuffé i huvudrestaurangen, kl. 08.00-10.30
  • Lunchbuffé i huvudrestaurangen, kl. 13.00-15.00
  • Middagsbuffé i huvudrestaurangen, kl. 19.00-22.00
  • Snacks och lättare rätter, kl. 11.00-13.00 och 15.00-19.00, i någon av hotellets restauranger/barer.
  • Obegränsat med förfriskningar öl, vin samt lokala drinkar, kl. 10.30-24.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller från kl. 15.00 på ankomstdagen till kl. 12.00 på avresedagen.

Alla hotell, Estepona

H10 Estepona Palace

På H10 Estepona Palace kan du spendera lata dagar vid de fina poolområdena men passa även på att spela golf då hotellet ligger i närheten av många fina golfbanor på Costa del Sol. Här kan du också hyra en cykel, unna dig en spabehandling eller äta god spansk mat. Bienvenido till det vita sandslottet!