H10 Estepona Palace

På H10 Estepona Palace kan du spendera lata dagar vid de fina poolområdena men passa även på att spela golf då hotellet ligger i närheten av många fina golfbanor på Costa del Sol. Här kan du också hyra en cykel, unna dig en spabehandling eller äta god spansk mat. Bienvenido till det vita sandslottet!


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Superiorrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2166 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1,6 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

H10 Estepona Palace ser nästan ut som ett vitt sandslott. Det är stort, snyggt, har tinnar och torn och ligger precis ovanför stranden. På hotellet finner du ett vackert poolområde där palmerna står stolta och ger lite skugga till de lagunformade poolerna. Det finns även en barnpool. Gratis solstolar och parasoller vid poolerna. Handduksservice erbjuds också.

I hotellets bufférestaurang Alborán äter du gott. Här serveras frukost, lunch och middag. I à la carte-restaurangen Thalassa Bar and Restaurant serveras frukost och lunch. Här kan du äta Gazpacho och lokala rätter från Malaga-området. Hotellet har två barer, varav en endast är öppen under sommaren. Långbyxor för män vid middagen.

Nedanför hotellet finns sandstranden Guadalobón med solsängar och parasoller för hotellets gäster. Boka green fee på hotellet och spela på några av de finaste banorna på Costa del Sol. På hotellet finns ett spa med en pool, jacuzzi och bastu samt olika spabehandlingar – allt mot avgift. Du kan även delta i olika aktiviteter som till exempel yoga och pilates. Till hotellets gym har du gratis entré. Lekplats.

Reception dygnet runt. Gratis wifi över hela hotellet. Parkering mot avgift.

Till den större stranden Playa de Cristo är det ca 1 kilometer. På bekvämt promenadavstånd (1,6 kilometer) finner du hamnen i Estepona med ett litet utbud av restauranger och till de äldre och charmiga delarna av Estepona (Centro Histórico de Estepona) är det ca 2,5 kilometer. Till Malaga är det 83 kilometer och till Malagas flygplats 95 kilometer.

Måltider

Frukostbuffé ingår.
Halvpension (frukost- och middagsbuffé) mot tillägg.
Helpension (frukost-, lunch- och middagsbuffé) mot tillägg.
All Inclusive mot tillägg.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

  • Frukostbuffé, kl. 07.30-11.00, i restaurang Alboran.
  • Lunchbuffé, kl. 13.00-15.30, i restaurang Alboran.
  • Middagsbuffé, kl. 19.00-22.00, i restaurang Alboran.
  • Hamburgare, smörgåsar, pizza, yoghurt och frukt, kl. 11.00-19.00, i Thalassa Restaurant.
  • Kakor, yoghurt och frukt samt kaffe eller te, kl. 15.30-19.00, i Thalassa Restaurant.
  • Obegränsat med förfriskningar öl, vin samt lokala drinkar, kl. 08.00-24.00. Baren i lobbyn är öppen kl. 17.00-00.00 och serverar förutom drycker även lättare tilltugg.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller från incheckning till kl. 12.00 på avresedagen.

Alla hotell, Estepona

Sol Marbella Estepona Atalaya Park

Sol Marbella Estepona Atalaya Park är idealiskt strandnära hotell för hela familjen. Här kan du varva lata pooldagar på hotellet med bad i havet eller en runda på golfbanan. För de yngsta i familjen finns en stor barnpool med vattenlek.