Hotell i Barcelona

Hotell i Barcelona

Letar du efter hotell i Barcelona till din resa? Sök bland vårt breda utbud av hotell i Barcelona - alla med minst 3 stjärnor. Här presenterar vi ett par områden i Barcelona som alla är trevliga att bo i. Hitta din favorit och sök efter ditt Barcelona-hotell i sökboxen!

Vart i Barcelona ska du bo?

Apollo erbjuder ett brett utbud av prisvärda hotell runtom i Barcelona. Vilket område som passar dig beror lite på vad du är ute efter på semester - shopping, barnvänligt eller nära till stranden? 

Gotiska Barri Gòthic

Den mysiga gamla stadskärnan Ciutat Vella, även kallad Barri Gòthic, är ett populärt område med många hotell. Här bor man mitt i smeten, nära paradgatan La Rambla. Gå vilse på mysiga gränder och slink in på en tapasbar.

Centralt i Eixample

Eixample är också ett centralt område med ett stort utbud av shopping och restauranger, och det är även nära till populära Parc Güell. Undrar du vart man ska bo i Barcelona när man reser med barn är Eixample ett utmärkt förslag.

El Born - gott om mat och dryck

I trendiga El Born finns det gott om tapas-restauranger, barer och små designerbutiker, och det är relativt nära till hamnen och stranden i Barceloneta.

Nära tågstationer i Barcelona

En riktig knutpunkt i Barcelona är Plaça de Catalunya. Härifrån kan du åka pendeltåg till närliggande städer. Från Plaça de Catalunya har du nära till både Ramblan, gamla stan och andra sevärdheter i Barcelona.

Vill du ha nära till den största tågstationen i Barcelona - Estació de Barcelona-Sants - kan du bo i Sants, eller Sants-Montjuїc. Det ligger inte långt från sevärdheterna, men är främst ett boendeområde. 

Lugna Poblenou

Vill du gärna bo någonstans där det är lugnt och tyst passar Poblenou perfekt. Här har du nära till stranden Mar Bella. Området är både lite ruffigt, modernt och industriellt.