Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

2057 omdömen
Utmärkt
 
1264
Väldigt bra
 
531
Bra
 
137
Mindre bra
 
79
Underkänt
 
46

5 senaste omdömen

2018-12-11

av 269enok Stockholms län, Sverige

Fin strand

Paradise Sun är ett bra hotell utan att vara fantastiskt. Rummen är fantastiska, att man får dela rum med geckoödlor och insekter får man leva med, detta är ju en del av Afrika. Frukosten är helt OK, Afternoon tea kan man hoppa över, middagsbuffén är riklig men spretig. Man hittar dock alltid något att äta. Serveringen av dryck är väldigt långsam och omständlig. Lunchen på strandrestaurangen är jättebra, ingick dock inte i halvpensionen. Nu till det bästa; STRANDEN. Fin sandstrand, långgrunt, underbart blått vatten. Ingen trängsel till solstolar. Det finns en pool också, jag förstår inte varför den behövs ….

 
2018-02-04

av Sven E Kristianstad, Sverige

Utgångspunkt för utflykter på och omkring ön

Hotellet består av tvåvånings bungalows med fyra rum i varje, två uppe och två nere. Trädgården utanför ner mot stranden består förutom av palmer även av Mangoträd. Stranden är ljuvligt paradisisk med mjölliknade vit sand i kilometer. Hotellet är bra med bra mat och bra service. Kan rekommenderas.

 
2017-12-29

av camillastubbe Norrköping, Sverige

Underbar lunch!

Fantastik service, utsikt och underbar lunch. Väl värt ett besök och passa på att njuta av stranden utanför, långgrund och passat utmärkt för barn👍🏻. Finns även pool man får använda om man äter där!

 
2016-04-18

av lizroy2016 Stockholm, Sverige

Vilken besvikelse!

Vi bokade detta hotell efter att sett bilderna på internet och läst recensioner. Har väl aldrig blivit så besviken! Hotellet ger sig ut för att vara fyrstjärnigt och tar också betalt därefter. Det är snarare tvåstjärnigt! Det ser ut som en sliten campingplats. Stranden är pålad i flera rader eftersom vattnet slår ända upp och det är omöjligt att bada. Restaurangen ligger direkt vid vattnet och har taffligt ommålade möbler som står direkt i sanden. Det luktar ruttet trä och dy. Maten är därefter. Rummen är fräscha men väldigt små. Enda fönster är altandörren och det är också enda sättet att ta sig in. Eftersom det inte finns några gardiner och folk passerar direkt utanför måste du stänga jalusidörrarna om du inte vill ha full insyn. Rummet är bara ca en halvmeter längre än sängen och det känns som en skokartong. Vi stod inte ut utan lämnade hotellet efter endast en natt. Vi bokade istället femstjärniga Lemuria några kilometer därifrån - till ungefär samma pengar! Vem är beredd att betala för fyrstjärnigt och få valuta för tvåstjärnigt?

 
2014-11-13

av Bengt E Gothenburg, Västra Götaland, Sweden

Bengt E

Ett relativt stort hotell för att ligga på Praslin men ändå familjärt. Jättefint läge direkt vid stranden och en lagom stor, vacker och välskött pool i anslutning till frukostrestaurangen. Bra och omväxlande mat. Trevliga rum i små huslängor som ligger inne i trädgården med massor med palmer och tropiska växter. Fin strand med extremt lite folk. Lite för långgrunt i vår smak men inget fel på vattnet. Mycket trevlig personal. Goda möjligheter för dykning, snorkling och fiske. Gångavstånd till byn med butiker. Tyst och lugnt så det är nog inget för de som vill ha hålligång. rekommenderas på det varmaste.