Krakow i Polen

Månadens storstad – Krakow

Att resa till Krakow är som att förflytta sig i tiden: spana på vackra 1500-talsbyggnader i Gamla stan, shoppa på en 600 år gammal marknadsplats eller promenera runt i medeltiden på Rynek Underground. Eller gör något helt annat - som att gå på restaurang i en gammal saltgruva, ta en tupplur under ett träd i parken Planty eller smit in på vernissage i Krakows hippa judiska kvarter. Upplev en annorlunda weekend i Krakow!

Kampanjinformation:
Just nu får du 500:- rabatt per bokning till Krakow om du bokar senast den 31/10 för resor med avresa 1/10/2019 - 30/4/2020. Skriv in rabattkoden medeltidakrakow i steget tillval och personuppgifter. 

Varför resa till Krakow?

Sitter du i valet och kvalet om weekendresan ska bära av till Krakow? Vi säger: kör! Krakow är en klassisk weekendstad som växer i popularitet för varje år som går – och det är inte så konstigt.

Läs mer

Tips på saker att göra i Krakow

Ta en promenad i medeltiden, picknicka i Plantyparken eller besök en gammal Saltgruva - på semester i Krakow finns det massor av intressanta saker att göra. Här har vi samlat några favoriter.

Läs mer


Inspiration till Krakow

Sevärdheter i Krakow

Sevärdheter i Krakow

Ska du resa till Krakow och undrar över vilka som är de bästa sevärdheterna i staden? Det finns gott om historiska föremål, platser och byggnader både i och utanför Krakow. 

Läs mer
Shopping i Krakow

Shopping i Krakow

Krakow är en mysig stad fylld med små personliga butiker där du kan handla allt från vackra bärnstenssmycken till traditionellt godis. Dessutom är priserna lägre än i Sverige! 

Läs mer
Restauranger i Krakow

Restauranger i Krakow

I Krakow finns det mycket att välja bland och det är tätt mellan de olika restaurangerna, kaféerna och barerna längs med gatan. Provsmaka dig genom det polska köket eller besök en spännande bar! 

Läs mer

Hotelltips i Krakow

Qubus Hotel Krakow

Qubus Hotel Krakow

  • Fyrstjärnigt hotell i Podgórze
  • Nattklubb och spelhall
  • Inomhuspool och bubbelpool

Från 2 348:- (per person, flyg & hotell, 2 nätter, 8/12)

Läs mer och boka

Inx Design Hotel

  • Fyrstjärnigt hotell i art décostil
  • Bastu och dygnet runt-öppet fitnesscenter
  • Restaurang och bar 

Från 2 348:- (per person, flyg & hotell, 3 nätter, 22/11)

Läs mer och boka

Radisson Blu Hotel

  • Femstjärnigt centralt i Kraków
  • Massage, ansikts- och kroppsbehandlingar 
  • Room service dygnet runt

Från 3 995:- (per person, flyg & hotell, 2 nätter, 15/11)

Läs mer och boka