Månadens storstad London

Månadens storstad – London

Strosa i charmiga Notting Hill, spendera en magisk dag i Harry Potters värld eller ät något riktigt gott medan du tittar på folkvimlet i Camden. Ge höjdskräcken en känga i London Eye, strosa i ett färggrant Hyde Park eller fynda på loppmarknad. London är en riktig pärla som man gärna reser tillbaka till, för det finns alltid något nytt att upptäcka. Kanske hittar du en ny favorit! 

Kampanjinformation:
Just nu får du 500:- rabatt per bokning till London om du bokar senast den 30/9 för resor med avresa 2/9/2019 - 30/4/2020. Skriv in rabattkoden fishandchips i steget tillval och personuppgifter. 

Stadsdelar i London

Härliga stadsdelar i London

Londons stadskärna med Picadilly Cirkus, Oxford Street och Trafalagar Square är alla härliga på sitt sätt, men ibland kan det vara kul att se något annat. Upplev ett annat London i någon av de här härliga stadsdelarna i London.

Läs mer
Biljetter i London

Uppgradera London-resan

Gör resan till London enklare och roligare genom att boka transport, biljetter och aktiviteter i förväg! Njut av allt som finns att göra i London och slipp köer och stress.

Läs mer

Inspiration

Museum i London

Besök ett museum i London

Det finns fantastiskt många spännande och intressanta museer i London. I utbudet finns några av världens största och mest berömda museum, som British Museum och Tate Modern.

Läs mer
Laila Bagges London

Laila Bagges London

Laila Bagge åkte på tjejweekend till London och hade en helg fylld av spännande matupplevelser, roliga upplevelser och härlig shopping. Läs allt om Lailas London på vår blogg!

Läs mer här
Restauranger och uteliv i London

Restauranger och uteliv i London

London är en fantastisk matstad - här finns kök från hela världen samlade. Här tipsar vi om några av våra favoriter, från cocktails till spännande restauranger!

Läs mer
Tower Brigde i London

London Bridge & Tower Bridge

De två mest välkända broarna över floden Themsen är London Bridge och Tower Bridge. London Bridge är en tämligen anonym historia i betong, medan ikoniska Tower Bridge är en av Londons mest berömda symboler.

Läs mer
Shopping i London

Shopping i London

Shoppingen i London är svårslagen. Här finns allt från mäktiga Oxford Street - kantad från topp till tå av butiker till Camden och Notting Hill, där marknadsstånden väntar med finurliga fynd.

Läs mer
London Eye

Allt om London Eye

Det enorma pariserhjulet London Eye vid Themsen har blivit en av Londons mest populära turistattraktioner. Att ta en tur i en av London Eyes stora gondoler är det bästa sättet att få en fantastisk utsikt över hela London!

Läs mer