Röda dagar som maxar ledigheten!

Röda dagar är perfekta för att komma iväg utan att använda så många semesterdagar. Oavsett om du behöver en vardagspaus vid Kristi himmelsfärd, vill fira nationaldagen i en ännu oupptäckt storstad eller solsäkra midsommar finns det en weekendresa för dig! Så nu återstår bara det svåraste (och roligaste!) – att bestämma vart nästa äventyr bär av. Nedan ser du några av våra populära weekendresmål. 

  • Flyg vart du vill, när du vill 
  • Utvalda hotell med minst 3 stjärnor
  • Res tryggt med paketreselagen
Prag

Prag

Promenera över Karlsbron och se hur många helgonstatyer du kan namnet på, imponeras av den vackra atstronomiska klockan, stanna till för att äta tjeckiska delikatesser som Kulajada och skåla i berömd tjeckisk öl. 

Boka Kristi himmelsfärd, 3 nätter, från 6 008:-/person
Boka nationaldagen, 3 nätter, från 6 192:-/person 
Boka midsommar, 3 nätter, från 4 136:-/person

Krakow

Krakow

Gillar du historia och gamla vackra byggnader? Då är Krakow staden för dig. Strosa runt i gamla stan, besök katedraler och museum eller åk lite utanför och besök den imponerande saltgruvan i Wieliczka som är med i Unescos nya världsarvslista.

Boka Kristi himmelsfärd, 3 nätter, från 8 891:-/person
Boka nationaldagen, 3 nätter, från 6 291:-/person 
Boka midsommar, 3 nätter, från 2 820:-/person

London

London

I London finns något för alla! Shoppa loss på Oxford street eller besök Spitalfield market där du kan få tag på guldkorn från lokala designers. Naturhistoriska museet är en plats för både stora och små att fördriva många timmar. 

Boka Kristi himmelsfärd, 3 nätter, från 5 383:-/person
Boka nationaldagen, 3 nätter, från 6 268:-/person
Boka midsommar, 3 nätter från 4 848:-/person

Budapest

Budapest

Strosa runt i de olika stadsdelarna, stanna till och ta en langos till lunch och spendera eftermiddagen på ett av stadens alla spa – innan du avnjuter av en god middag till ett riktigt bra pris. Listan är lång på vad du kan göra i Budapest.

Boka Kristi himmelsfärd, 3 nätter, från 7 665:-/person
Boka nationaldagen, 3 nätter, från 4 712:-/person
Boka midsommar, 3 nätter, från 4 275:-/person

Malaga/Costa del Sol

Solsäkra de kommande långhelgerna med en resa till spanska solkusten! Här kombinerar du stadsliv med lata dagar på stranden. Njut av sand mellan tårna, beställ in tapas du aldrig provat och ta en siesta med ett svalkande glas sangria. 

Boka Kristi himmelsfärd, 3 nätter, från 5 341:-/person
Boka nationaldagen, 3 nätter, från 4 622:-/person
Boka midsommar, 3 nätter, från 4 923:-/person

Nice/Franska rivieran

Lyxa till det på Franska rivieran. Njut av god mat, vackra stränder och shopping. I Nice och närliggande områden hittar du många sevärdheter som bland annat gamla stan och flera konstmuseum eller hyr en bil och åk över till Cannes och Monaco.

Boka Kristi himmelsfärd, 3 nätter, från 6 717:-/person
Boka nationaldagen, 3 nätter, från 5 170:-/person
Boka midsommar, 3 nätter, från 5 057:-/person