Resor under långhelger

Röda dagar som maxar ledigheten!

Röda dagar är perfekta för att komma iväg utan att använda så många semesterdagar. Oavsett om du vill inleda året med en härlig resa, spendera valborg i en ännu oupptäckt storstad eller fira påsk någon annanstans finns det en weekendresa för dig! Så nu återstår bara det svåraste (och roligaste!) – att bestämma vart nästa äventyr bär av. Nedan ser du några av våra populära weekendresmål. Vart reser du nästa långhelg?

Weekendresor med Apollo

  • Flyg vart du vill, när du vill 
  • Utvalda hotell med minst 3 stjärnor
  • Res tryggt med paketreselagen

Viktig information

På grund av rådande omständigheter har vi just nu tyvärr stängt ner möjligheten att boka resor som paketeras själv. Önskar du information om när dessa resor går att boka igen kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev här


Prisexempel på långhelgsresor under röda dagar 2020

Prag

Prag

Promenera över Karlsbron och se hur många helgonstatyer du kan namnet på, imponeras av den vackra astronomiska klockan, stanna till för att äta tjeckiska delikatesser som Kulajada och skåla i berömd tjeckisk öl. 

Boka långhelgsweekend
Krakow

Krakow

Gillar du historia och gamla vackra byggnader? Då är Krakow staden för dig. Strosa runt i gamla stan, besök katedraler och museum eller åk lite utanför och besök den imponerande saltgruvan i Wieliczka som är med i Unescos nya världsarvslista.

Boka långhelgsweekend
London

London

I London finns något för alla! Shoppa loss på Oxford Street eller besök Spitalfield market där du kan få tag på guldkorn från lokala designers. Naturhistoriska museet är en plats för både stora och små att fördriva många timmar. 

Boka långhelgsweekend
Långhelgsresa till Barcelona

Barcelona

Få städer har samma puls som Barcelona. Strosa i romantiska Barri Gòthic, käka tapas i mängder och bocka av sevärdheter som Parc Güell och Sagrada Familia.   

Boka långhelgsweekend

Malaga/Costa del Sol

Solsäkra de kommande långhelgerna med en resa till spanska solkusten! Här kombinerar du stadsliv med lata dagar på stranden. Njut av sand mellan tårna, beställ in tapas du aldrig provat och ta en siesta med ett svalkande glas sangria. 

Boka långhelgsweekend
Långhelgsresa till Paris

Paris

Strosa längs eleganta avenyer, låt timmarna gå på konstmuseum eller prova äta sniglar för första gången! En resa till Paris, kärlekens stad, bjuder på kultur för alla smaker, restauranger i världsklass och mysiga kvarter. 

Boka långhelgsweekend