Res tryggt med Apollo

Vi är glada att kunna välkomna dig som gäst att njuta av en härlig solsemester - på ett tryggt och säkert sätt. Med kvalitetssäkrade hygien- och säkerhetsrutiner på våra hotell, flyg, transferbussar, utflykter och aktiviteter ska du som vanligt kunna koppla av och känna dig trygg under din resa med Apollo. Vi följer alltid lokala myndigheters riktlinjer och rekommendationer.

Observera att nedan beskrivna restriktioner och rutiner kan komma att justeras om myndigheternas rekommendationer och beslut ändras. 

UD gick den 26/1 ut med en förlängd avrådan för icke- nödvändiga resor till alla länder utanför EU till och med 15 april 2021. Det innebär att alla våra resor utanför EU till och med 15 april ställs in. Alla kunder som är bokade på resor som påverkas av detta kommer att få sin resa avbokad och automatiskt få pengarna tillbaka.​

Spanien

Här har vi sammanställt all information om åtgärder och rutiner för dig som ska resa till Spanien.

 


Inför resan

För inresa till Spanien är det obligatoriskt att fylla i ett inreseformulär. Du som reser till Kanarieöarna och ska bo på ett hotell, ska kunna visa upp ett negativt covid-19-test vid ankomst. För en ännu tryggare resa med Apollo kan du ta del av Maxi-försäkringen. Här har vi samlat allt som är bra att veta inför din resa till Spanien.

 

Kanarieöarnas Covid-försäkring

PCR-test innan avresa

Inreseformulär till Spanien

Fullt försäkringsskydd under resan

Av- och ombokningsskydd


Flygresan

Här hittar du all information om vad som gäller på flygplatsen, ombord på Novair samt vad övriga flygbolag har för regler och restriktioner. Detta innefattar allt från allmänna rutiner till mat och dryck ombord.

På flygplatsen

Ombord på Novair

Övriga flygbolag

Håll mer avstånd och få ökad komfort!

Nu kan du lägga till ett tomt säte bredvid dig på flyget för 1500:- per person. Kontakta vår kundservice på 0771-37 37 37 så hjälper vi dig!
Gäller på våra resor till Kanarieöarna med avresa fram till 31/3 2021 (gäller ej skollov).

På resmålet

Spanien har infört förebyggande åtgärder med fokus på hälsa och hygien för ett så tryggt resande som möjligt. Under rådande omständigheter så kan vissa ändringar vara aktuella på våra hotell. Faciliteter kan vara stängda, solstolarna kan vara färre och städdagarna variera.

Testning av Covid-19 vid ankomst

Transfer

Åtgärder i Spanien

Åtgärder på våra hotell

Utflykter

Om du blir sjuk


Generell information

Här hittar du annat som kan vara bra att veta, såsom senaste uppdateringar kring UD:s reseavrådan och varför Apollo är det trygga valet. 

Gällande covid-19-test vid ankomst till Sverige

Apollo är det trygga valet

Reseavrådan

Håll dig uppdaterad

Som resenär är det viktigt du är påläst och håller dig uppdaterad både före, under och efter din resa:

f

Öppet köp
Fri ombokning
Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
Boka nu, vänta med att slutbetala