Res tryggt med Apollo

Vi är glada att kunna välkomna dig som gäst att njuta av en härlig solsemester - på ett tryggt och säkert sätt. Med kvalitetssäkrade hygien- och säkerhetsrutiner på våra hotell, flyg, transferbussar, utflykter och aktiviteter ska du som vanligt kunna koppla av och känna dig trygg under din resa med Apollo. Vi följer alltid lokala myndigheters riktlinjer och rekommendationer.

Observera att nedan beskrivna restriktioner och rutiner kan komma att justeras om myndigheternas rekommendationer och beslut ändras. 

UD gick den 9/11 ut med en förlängd avrådan för icke- nödvändiga resor till alla länder utanför EU till och med 31 januari 2021. Det innebär att alla våra resor utanför EU till och med 31 januari ställs in. Alla kunder som är bokade på resor som påverkas av detta kommer att få sin resa avbokad och automatiskt få pengarna tillbaka.​

Madeira

Här har vi sammanställt all information om åtgärder och rutiner för dig som ska resa till Madeira.

Observera att regler och rekommendationer skiljer mellan Madeira och Portugisiska fastlandet - all informationen här gäller för resor till Madeira. 

 


Inför resan

För inresa till Madeira är det obligatoriskt att uppvisa ett negativt PCR-test samt att ha fylla i ett inreseformulär. För en ännu tryggare resa med Apollo kan du ta del av Covid Trygghetspaketet samt Maxi-försäkringen. Här har vi samlat allt som är bra att veta inför din resa till Madeira.

Vi bjuder på det obligatoriska PCR-testet för inresa till Madeira

Inreseformulär till Madeira

Fullt försäkringsskydd under resan

Av- och ombokningsskydd


Flygresan

Här hittar du all information om vad som gäller på flygplatsen, ombord på Novair samt vad övriga flygbolag har för regler och restriktioner. Detta innefattar allt från allmänna rutiner till mat och dryck ombord.

På flygplatsen

Ombord på Novair

Håll mer avstånd och få ökad komfort!

Nu kan du lägga till ett tomt säte bredvid dig på flyget för 1500:- per person. Kontakta vår kundservice på 0771-37 37 37 så hjälper vi dig!
Gäller på våra resor till Madeira med avresa fram till 31/3 2021 (gäller ej skollov).

På resmålet

Madeira har infört förebyggande åtgärder med fokus på hälsa och hygien för ett så tryggt resande som möjligt. Under rådande omständigheter så kan vissa ändringar vara aktuella på våra hotell. Faciliteter kan vara stängda, solstolarna kan vara färre och städdagarna variera.

Ankomst till Madeira

Transfer

Åtgärder på Madeira

Åtgärder på våra hotell

Utflykter

Om du blir sjuk


Generell information

Här hittar du annat som kan vara bra att veta som resevillkoren för vårt ordinarie charterprogram, senaste uppdateringar kring UD:s reseavrådan och hur du får din återbetalning i händelse av inställd resa.

Resevillkor

Reseavrådan

Återbetalning av inställd resa

Håll dig uppdaterad

Som resenär är det viktigt du är påläst och håller dig uppdaterad både före, under och efter din resa: