Inreseformulär

Med anledning av Covid-19 har ett flertal länder infört krav på att inreseformulär måste fyllas i innan avresa. Eftersom reglerna skiljer sig mellan olika länder är det viktigt att du som resenär håller dig uppdaterad om vilka regler som gäller för det land du ska resa till. Var även uppmärksam på att nya krav kan komma att införas med kort varsel. 

Du som resenär är själv är ansvarig för att du har fyllt i inreseformuläret på korrekt sätt, i rätt tid innan avresa. Om detta inte gjorts kommer du att nekas inresa i landet och kommer därför redan på avreseflygplatsen nekas ombordstigning. Ifall detta sker har du inte möjlighet att få återbetalning för kostnaden av din resa. Observera att om du har blivit ombokad till ett annat flyg eller om du själv har bokat om din resa behöver du fylla i formuläret en gång till med korrekt flygnummer, alternativt uppdatera det redan ifyllda formuläret med rätt flygnummer. 

Läs mer under respektive land för att se vad som gäller för just din resa.

Inreseformulär Spanien

Inreseformulär till Spanien

Inreseformulär till Madeira

Inreseformulär till Grekland

Inreseformulär till Grekland

Inreseformuär till Kroatien

Inreseformulär till Kroatien

Inreseformulär Cypern

Inreseformulär till Cypern

Andra länder

För reseinformation och senast uppdateringar om regler för länder som inte nämns ovan hänvisar vi till Sweden Abroad och UD. 

Läs mer på Sweden Abroads webbplats
Läs mer på UDs webbplats