Riyas Babu x Apollo Sports

Vill du ta ditt yogautövande till nästa nivå? Indiske Riyas Babu är en mycket omtyckt och erfaren yogalärare som Apollo Sports organiserar både yogalärarutbildningar och yogaretreats tillsammans med, här nedan kan du hitta alla resor tillsammans med Riyas Babu.

Oavsett om du är intresserad av att åka på en avslappnande yogaretreat för att ladda om batterierna eller av att lära dig mer yoga för att kunna lära ut till andra så är Rias Babu en oerhört duktig och inspirerande yogalärare som kommer att hjälpa dig utvecklas i din yoga. På yogaresorna får du utvecklas inom yogan men även delta i det du vill ur ordinarie sportsprogram på sporthotellen, njuta av klimatet, god mat och gott sällskap. Läs mer om de olika resorna och boka din nästa yogaresa redan idag!

Om Riyas Babu

Riyas Babu har en djup passion och kunskap till de olika aspekterna inom yogautövning. Han har utbildat och instruerat i många länder och har nästan 20 års erfarenhet av yogaliv. Riyas Babu är, lever och lär yoga. Och han är bra på det! Riyas har även arbetat som journalist och skrivit romanen ‘In the Country of Longing’. Riyas Babu är även grundare av “The Varkala International Yoga Festival” liksom driver Satwik School of Yoga and Meditation i Varkala, Indien.

Följ Riyas ’Satwik School of Yoga på instagram @satwikschoolofyoga


Alla yogaresor med Riyas Babu

Datum Event Hotell    
4 november 2023

Yoga & Meditation med Riyas Babu

La Pared - powered by Playitas Läs mer  
6 januari 2022

Certifierad yogalärarutbildning, 200h

La Pared - powered by Playitas Läs mer  
6 januari 2022 Meditation teacher training 100h La Pared - powered by Playitas Läs mer  
6, 20 januari 2022

Yoga & Meditation Retreat, 50h

La Pared - powered by Playitas Läs mer  
13, 28 januari 2022

Meditation & Breathwork Retreat, 50h

La Pared - powered by Playitas Läs mer