Yoga & vandring, Porto Plomari

19-26 september 2021 har du chansen att hänga med på en härlig yogaresa till Plomari i Grekland, med Team Snabbares yogalärare Marika Török och Pål Török som ledare. En hel del vandring, sol och bad står också på menyn.

Vi bor på Apollo Mondo Boutique-hotellet Porto Plomari, direkt vid det varma medelhavet och stranden. Flera fina vandringsleder ligger i närheten. Det nybyggda Boutique-hotellet Porto Plomari ligger precis vid Egeiska havet, i utkanten av byn Plomari på ön Lesvos i Grekland. I hotellets mitt ligger infinitypoolen med utsikt över havet. Stränder finns på båda sidor om hotellet. Hotellet är ett vuxenhotell och atmosfären lugn. I restaurangen tar kärleken till den grekiska matkulturen stor plats och menyn är fylld av traditionella rätter i modern tappning. Köket bygger framförallt på lokala råvaror, i största mån ekologiska och närproducerade. Vinkällaren erbjuder såväl lokala som internationella viner, allt omsorgsfullt utvalt för att passa menyn. Du äter frukost och middag varje dag på hotellet (halvpension), samt en lättare lunch (tillkommande kostnad) där du är mitt på dagen. Ibland på vandring, ibland kanske på stranden, i stan eller med lite egentid på hotellet. På hotellområdet finns även en bana för padeltennis. I omgivningarna finns rekommenderade löprundor och fina vandringsleder finns tillgängliga uppe i bergen.

Yogan

Vi varierar mellan mer meditativ yoga med andningsövningar, mer dynamiskt flödande yoga och lugnare yin yoga samt workshops. Alla kan vara med, oavsett tidigare erfarenhet. 

Vandringen

Vill du vandra på markerad stig i spektakulär miljö (eller springa trail), så finns det vandringsleder så det räcker i flera veckor här! På Lesvos, som är en av Greklands största öar, är naturen vacker och omväxlande och du kan vandra genom såväl tallskogar som olivlundar, upp i bergen, genom timjansdoftande dalar och genom pittoreska byar där gästfriheten är stor.

f

Öppet köp
Fri ombokning
Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
Boka nu, vänta med att slutbetala

Pris: 14 598 kr

Datum: 19-26 sep 2021

Hotell: Mondo Boutique-hotellet Porto Plomari

Avreseorter: Stockholm & Köpenhamn

Flygtider: Se flygtider här

Detta ingår:

 • Flyg tur /retur samt mat på flyget och bagage
 • Transfer
 • Del i dubbelrum på Mondo Boutique-hotellet Porto Plomari
 • Halvpension
 • Yoga & vandring enligt program
 • Gold Standard klimatkompensering till 110% för alla ledare och deltagare* (hanteras av Team Snabbare)

Enkelrumstillägg: 4000 kr

Bra att veta om Apollos gruppresor

Boka resan

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]

En typisk dag 

Preliminärt program skickas ut till deltagarna i god tid innan resan. En typisk dag ser ungefär ut så här:

 • 08.00-08.30 Morgonmeditation och Pranayama (andningsövningar)
 • 08.30-10.00 Yogaklass, dynamisk och flödande yoga
 • 10.00 Frukost​

På dagen kan du välja mellan att läsa, slappa, sola, bada, eller att vandra. Ungefär varannan dag ordnar vi lite längre vandringar, och varannan dag blir fri aktivitet i form av umgänge eller egen tid. Vattnet är fortfarande varmt när vi kommer, så vi räknar med skön sommarkänsla både i luften och vattnet. Den som vill ägna sig åt härlig äventyrssimning kan också få sitt lystmäte här.

 • 16.30-18.30 Yogaworkshop eller Yin yoga 
 • 19.30 Middag

Väder & kläder

I september räknar vi med temperaturer runt eller strax över 25°c på dagen, samt strax under 20°c på natten. I vattnet är det behagligt varma 23°c. Månaden innehåller 29 regnfria dagar, med 11 soltimmar per dag i snitt. Så ta med lätta sommarkläder. Och badkläder. Och så klart kläder att yoga och vandra i. Yogamattor finns på plats, men har du en egen du gillar så ta med den ändå. På kvällarna kan det ändå bli lite svalt, så ta med något lite varmare också. Ta också med skor att vandra i och gärna en liten ryggsäck eller midjeväska eller liknande. Och något lite finare att ha på dig till middagarna.

Vem kan delta?

Alla kan vara med, oavsett tidigare erfarenhet


 

Om hotellet

Om Team Snabbare

Marika Torök

Pål Torök