Yogalistic & CaribouYoga Week – Porto Plomari

4-11 okt 2020 - Under denna vecka gästar Maria Ekman (Yogalistic) och Karin Örnborg (CaribouYoga) vårt nybyggda Mondo Boutique - Porto Plomari i Grekland. Fokus blir på kropp, själ, hälsa och rörelse. Vi ger och lär ut uttrycksfull yoga i allt från stark Vinyasa Flow till mjuk och svalkande yin yoga. Vi fokuserar på att ge dig som deltar en upplevelse i att känna dig stark och lugn. Vi har ett tillåtande, öppet och modernt förhållningssätt i vår presentation av yoga, för alla nivåer och tilltalande för många olika individer.

Veckan går i yoga och rörelse

Vi erbjuder två sköna utvecklande yogapass om dagen; 1 morgonpass och ett mitt på dagen eller innan middagen. Vi testar vandring och löpning i grupp för de som vill.

Vi erbjuder workshops (introduktion till yoga samt Mobility Drills). Mobility drills uppskattas av många men mycket av löpare och andra typer av sportutövare.

Om programmet

Här ser du veckans program. Programmet är preliminärt och tiderna kan komma att justeras på plats för att passa väder och lokaler.

Veckans program

Klassbeskrivning

Yoga Flow - Ett rörlighetspass där core samt yogaövningar skapar ett flöde av stretch och styrka och även balans och stabilitet.
Yin Yoga - en lugn och stilla klass som ökar din flexibilitet och ger dig lugn i både kropp och själ.  
Mobility Drills - ett numera vedertaget begrepp som innebär att vi jobbar in oss i kroppens komplexa strukturer, lager och delar, så som muskler, senor, bindväv och leder. I syfte att öka både rörlighet och styrka, lära oss att förbygga skador samt hitta banor i kroppens kedjor som gör att vi rör oss mer med flyt och lätthet!
Vinyasa Flow - En fritt flödande och kreativt utformad yoga, idag den mest uppskattade formen.

Vem kan delta?

Denna resa är för dig som gillar att yoga. Resan är för alla från nybörjare till vana, klasserna anpassas till alla nivåer.
Detta är en resa du kan åka på själv, som par eller med vänner.  

Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning är gratis för dig som bor på hotellet. Klicka på bokningslänken till höger och gå till aktuellt datum för yogaveckan. Sedan är det bara att boka din resa! Ingen föranmälan behövs för att delta i passen.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i resans pris. Boka bara resa med oss till hotellet denna vecka.

Datum: 

  • 4-11 okt 2020
  • Avresa från Köpenhamn och Oslo

Hotell: 

Mondo Boutique Porto Plomari

Det här ingår:

  • All träning är kostnadsfri
  • Professionell gästinstruktör
  • Hotell- och träningsanläggning i toppklass 
  • För alla nivåer - alla kan delta
  • Träning, sol och samvaro

Frågor? Mejla oss!

Boka Porto Plomari

Se alla träningsveckor och gästpass


Om ledarna

Maria Ekman har lång erfarenhet av att leda andras kroppar till rörelse via yoga och dans. Att yoga med Maria är som en resa där kropp och musik kombineras i en sinnligt och flödande lägesförändring. Hon drivs av att jobba med ett fritt, kreativt och flödande uttryck. Maria presenterar även gärna klasser som sval och stilla Yin yoga och den uppskattade och nyttiga Mobility Drills.  Tillsammans med tre kollegor driver hon numera den moderna yogaklubben Yogalistic Studio i Västerås. Tillsammans har de ett rikt utbud av olika yogaevents. Marias och kollegornas filosofi bygger på ett holistiskt synsätt som syftar till att vara det naturliga valet för den som vill utveckla sund fysik och mental hälsa genom yogarelaterad träning.

Instagram @yogalistic.maria 

Karin Örnborg har alltid älskat rörelse, hon är stark och har erfarenheter av klättring, gymnastik, vandring, löpning och hon är grym på handstående. För bara fem år sedan startade ett växande intresse för en form av rörelse Karin aldrig stött på innan och yogan var ett faktum. Med flödande starka övningar i kombination till musik och dans blev yoga en livsstil.

Trots att yoga är en stor del av livet, jobbar hon full tid på ett vetenskapscenter där hon som vetenskapspedagog bildar barn och vuxna inom naturvetenskap och hållbar utveckling, vilket är ett ämne hon brinner för. Utöver det driver Karin studion Caribouyoga söder om Kungsbacka. Hon håller även i handstående workshops och gästspelar med sina klasser på olika yogaevents. Hon har en sprudlande och inspirerande ledarstil och personlighet. 

Instagram @caribouyoga


Om hotellet

Porto Plomari är Apollos senaste tillskott i Apollo Mondo Boutique-familjen. Med respekt och kärlek till platsens historia har vi skapat ett unikt boutique hotell i industriell design med moderna inslag. Här samsas unik design med en autentisk och genuin känsla. Hotellet ligger precis vid Egeiska havet i utkanten av byn Plomari. I hotellets mitt ligger infinitypoolen med utsikt över havet. Stränder finns på båda sidor om hotellet, en stenstrand och en blandstrand. Hotellet har restaurang och en poolbar.