Zumba and Dance Fitness Christmas week with Irina Cernova

Är du redo för en aktiv julvecka fylld med glada rytmer? Den skickliga och rutinerade Irina är denna vecka redo att ge dig en dansupplevelse för livet. Du kan vara med i alla pass, oavsett tidigare erfarenheter. Du kommer definitivt att lära dig några nya danssteg den här veckan på La Pared, där fokus ligger på Zumba, julrytmer och danssteg!


Passbeskrivningar

Zumba ® - denna klass är för alla! Varje klass är som en fest! Vi blandar lågintensiva och högintensiva rörelser i intervaller, som avslutas med en stor högintensiv dansfest. När latin- och världsrytmen väl tar över, kommer du att se varför Zumba® Fitness-lektioner ofta kallas för förklädd träning. Det är ett träningspass för hela kroppen, där du kombinerar konditionsträning, styrka, balans och flexibilitet. Du lämnar klassen med energi och en känsla av lycka!

Christmas Zumba ® Party – speciell Zumba ®-klass som kommer att fyllas med julglädje, magiska vinterinspirerade spellistor och glada rörelser som får dig att svettas (oh, sorry – shine!). Klädkod är "Jul på Fuerteventura", kom i din juligaste outfit!

Temadans – alla klasser är olika och har ett överraskningstema (karneval, Journey Around the World, 90-talsfest, Magdans magi, etc). Enkla rörelser och lätt koreografi är nyckeln här. Anta utmaningen och låt dig uppleva känslan när dansgolvet är ditt!


Veckoprogram

Gästinstruktören håller 2–3 pass per dag, med undantag för ankomst- och avresedag. Programmet presenteras vid ankomst.


Vem kan delta på resan?

Alla kan delta och träningen anpassas efter gruppen. Det finns även plats för nybörjaren. Du måste vara 15 år för att delta.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en resa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum och hotell:

23-30 december 2022, La Pared – powered by Playitas

Avreseorter: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Detta ingår:          

  • All träning på programmet med Irina
  • Hotell och sportfaciliteter i toppklass

Boka La Pared - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören och hotellet:

 

Irina Cernova

Irina Cernova

Irina är en Zumba® och dansfitnessinstruktör/koreograf från Köpenhamn och har mer än 15 års erfarenhet i bagaget. Efter att ha undervisat i nästan alla sorters Zumba under de senaste 10 åren är det fortfarande hennes största passion. Hennes elever kallar henne "energibomben" och beundrar hennes positiva attityd och optimism, men Irinas hemlighet är enkel: hon ger alltid 101% när hon undervisar och inspireras alltid av varje person som är med på klasserna.

Förutom Zumba undervisar Irina även magdans, reggaeton, bachata, solo latin och andra dansformer, organiserar masterclasses, utomhusklasser, temadansfester och evenemang. Hon har även tidigare anordnat dansresor och undervisat i dansmästarklasser runt om i Europa.

Följ Irina på Instagram @irinacernova

Följ Irina på Facebook 

 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas