Yogaweekend i Kappadokien med Jannie

Välkommen på en fantastik yogaweekend till spektakulära Kappadokien! Tillsammans med vår yoga- instruktör tar vi dig till en annorlunda weekend i lilla byn Üçhisar, Kappadokien. Här yogar vi som i en saga, med historia och kultur runt varje hörn.

Tillsammans med de tidiga morgonflygningarna med varmluftsballong skapas en unik atmosfär i Kappadokien-området som är svår att förklara. Det måste bara upplevas! Under resan bor vi på mysiga Kistar Hotel och har hela hotellet för oss själva. Hotellet präglas av lokal, unik interiör, och mysfaktor hundra utlovas!


Om yogan

Vår mycket uppskattade yogainstruktör Jannie Mariager håller i yogapassen under resan. Vi tränar Hatha Yoga, Mindful Hatha Yoga och Vinyasa Flow. Alla pass ingår och du deltar i de du vill. Resterande tid utöver yogan är fritid och du gör vad du själv önskar. I området finns möjlighet till ballongflyg, vandringar, hamam och andra aktiviteter för den nyfikne. Vill du kan du bara sitt på ett fik och njuta av det ljumna vädret.

Pranayama = Andningsträning
Yoga Nidra = Yoga sömn, en resa genom kroppen och visualiseringsövningar
Hatha yoga = Fokus på klassiska yogapositioner, meditation och andning
Vinyasa flow yoga = En dynamisk form av yoga
Mindful yoga = Yoga med fokus på mindfullness


Om programmet

Här ser du veckans program. Programmet är preliminärt och tiderna kan komma att justeras på plats för att passa väder och lokaler. Mellan passen har du all möjlighet att utforska det vackra området runt Göreme (Kappadokien), gå promenader, bada Hamam, äta god mat och bara strosa i denna sagolika plats. De två vandringar vi har planerat på schemat är med lokalguide. Vi jobbar med erfarna lokalguider som känner varje hörn i området. Dessa pratar engelska.

 Program

Pris: 9 498 kr  

Datum: 29 sep-3 okt 2021

Avreseort: Stockholm & Köpenhamn 

Hotell: Kistar Hotel

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur (via Istanbul) med måltid eller snack
  • 30 kg incheckat bagage
  • Transfer till och från hotell
  • Del i dubbelrum på Hotell Kistar 4 nätter
  • Yoga enligt program       
  • Frukost, lunch och middag dag 2-4. Frukost även dag 5

​​​* Enkelrumstillägg 3200:-

Bra att veta om Apollos gruppresor med reguljärflyg.

Boka Yoga Kappadokien

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]

Flygtider, pass, visum

Packlista

Se vad tidigare deltagare tyckt om resan


Om Kappadokien

Det spektakulära landskapet i Kappadokien bildades för miljontals år sedan. Erodering skapat av sjöar och vattendrag, vind, regn och snö, formade berget till spektakulära pelare där människan i sin tur karvat ut hus, boningar, kyrkor och kloster under tusentals år. Bergens erodering tillsammans med människans påverkan av landskapet har gjort Kappadokien till den saga den är idag. Och det är till den här vyn som vi yogar morgon, lunch och kväll.


Om boendet Kistar Hotel

Hotellet har 10 rum och ligger i den lilla byn Üçhisar med spektakulär utsikt över Pigeon Valley och grannbyn Göreme. Varje rum är inrett i egen unik stil och är rena, fräscha och bekväma. Vi yogar i grottsalen och utomhus på terassen. Vi tar oss också ut till platser dagtid för att yoga i spektakulär miljö. Vi njuter av god frukost och goda middagar. Lunch och middagar intas ibland på olika restauranger i Göreme, allt är förbokat, bekvämt och ordnat. Alla rum har dusch, wc. Wifi finns i allmänna utrymmen.


 

Om Jannie Mariager

Jannie Mariagers yogaresa började då hon var bosatt på Kreta och upptäckte vad yogan gjorde för hennes kropp och själ. Hon blev övertygad om att detta var något hon ville dela med andra och valde därför att resa till Indien och utbilda sig vid AyutYoga Eco-Ashram. Sedan dess har hon undervisat i yoga och arrangerar yogahelger på danska Rømø med Yogalivet.nu.