Yogavecka – fokus på välmående och kärleksfull vänlighet till dig själv!

Bjud dig själv på möjligheten att ta hand om dig lite extra på semestern med lugna sköna mjukgörande yogapass såväl morgon som eftermiddag. Fokus på välmående och kärleksfull vänlighet till dig själv.


Om programmet

Här ser du veckans program. Programmet är preliminärt och tiderna kan komma att justeras på plats för att passa väder och lokaler.

 Program La Pared - powered by Playitas


Klassbeskrivning

Morgonyoga

Bjud dig på skön yoga på mornarna med närvaro i stunden och kroppen på yogamattan. Vi flödar lugnt och mjukt och ger kroppen möjlighet att vakna och komma igång inför dagen. Passen fungerar för såväl van yogi som för den nyfikne nybörjaren.

Yoga med Yin

På eftermiddagarna ger vi oss möjlighet att avrunda och landa in i närvaro och välmående igen efter dagens aktiviteter. Passen har moment av mjuka flöden samt mer djupgörande vilande inslag av Yin Yoga och Restorative Yoga. Passet fungerar för såväl van yogi som för den nyfikne nybörjaren.

Vem kan delta

Alla pass ingår och du deltar i de du vill. Övrig tid är fritid och du gör vad du själv önskar. Alla deltar utifrån sina förutsättningar och passen funkar såväl för såväl van yogi som för den nyfikne nybörjaren.

Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

f

Öppet köp
Fri ombokning
Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
Boka nu, vänta med att slutbetala

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & hotell:
28 jan-4 feb 2022, La Pared – powered by Playitas

Avreseort: Stockholm, Köpenhamn & Göteborg 

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Christina Marsell
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass.

Boka La Pared - powered by Playitas
Kontakta oss:
Mejl: [email protected]


Om ledarna

Christina Marsell

Christina har många års erfarenhet av träning och Yoga. Hon har en holistisk syn på såväl människan som yogan. Till vardags är Christina beteendevetare och coach. Christina bidrar till lärande, utveckling och välmående på många olika sätt. Christina har tidigare haft egen yogastudio och ingår i dag i Team Yogalistic i Västerås.

Inom yogan är Christina utbildad i flera delar i Global Yoga i såväl Sverige som Portugal. Christina undervisar yoga med inspiration av somatisk eller embodied yoga med fokus på att närvaro och upplevelse i rörelsen. Ledordet på Christinas klasser är ’metta’ som är sanskrit för kärleksfull vänlighet.


Om hotellet

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas