Yoga week på Cavo Spada med Isabelle Moberg

Välkommen på en vecka med extra mycket yoga på vårt nya sporthotell Cavo Spada. Tillsammans med vår gästande yoga- instruktör Isabelle Moberg startar vi dagen med Sunrise-Yoga eller Vinyasa Yoga med utsikt över Medelhavet.


Vi startar dagen med att väcka kroppen under lugna och kontrollerade former. Under dagen tränar du på egen hand och nyttjar alla faciliteter på hotellet. Dagen avslutar vi med en timma yoga med utsikt mot havet. 


Om yogan

Vår mycket uppskattade yogainstruktör Isabelle Moberg håller i yogapassen under veckan. Vi tränar Hatha Yoga, Ashtanga Yoga och Vinyasa yoga. Alla pass ingår och du deltar i de du vill. Resterande tid utöver yogan är fritid och du gör vad du själv önskar.

Se övrigt utbud på Cavo Spada här.

Hatha yoga =  En mjukare form av yoga med mål att hitta en balans mellan fysisk och psykisk hälsa.
Vinyasa yoga = En dynamisk form av yoga där positionerna övergår genom ett flöde, det bidrar till ökad blodcirkulation, flexibilitet och kroppskontroll.
Ashtanga yoga = En fysisk och dynamisk form av yoga som ökar smidighet och styrka. Avancerade yoga positioner utövas för att stärka koncentrationen och öka kroppskontroll.

Veckans program kommer snart

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras.


Hur bokar jag och vad kostar det?

Klicka på bokningslänken till höger och gå till aktuellt datum för träningsveckan. Sedan är det bara att boka din resa! Att delta i gästpassen är gratis och ingen föranmälan behövs.

Info om veckan

Pris: All träning gratis. Boka bara resa med oss till hotellet denna vecka

Datum: Denna resa har redan varit

Hotell: Cavo Spada, Kreta

Det här ingår:

  • All yoga är gratis
  • Boka bara flyg och boende
  • Professionell instruktör
  • Hotell- och träningsanläggning i toppklass
  • För alla nivåer - alla kan delta
  • Träning, sol och samvaro

Frågor? Mejla oss!

Boka hotell

Se alla träningsveckor och gästpass


Isabelle Moberg

Utbildad yogalärare med en certifierad 200h yoga alliance-utbildning från San Francisco. Hon började som balettlärare 2008 och har sedan dess lett många olika former av träning bland annat löpning, cirkelträning och bootcamp. Yoga är den träningsformen som fastnade och ligger närmast om hjärtat eftersom den alltid går att anpassa och utveckla.

Isabelle delar med sig av en stark och utmanande yoga som leder till mer energi och bättre meditation. Hon tycker att det fina med yogan är att föra samman kropp, sinne och själ vilket bidrar till en bättre hälsa och ökad livsglädje.

Läs mer om Isabelle här

Om Cavo Spada

Hotell Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels på Kreta har ett utmärkt strandnära läge och erbjuder en bekväm semester. Här bor du med All Inclusive, nära hotellets spa som erbjuder ett brett utbud av faciliteter och behandlingar. På hotellet finns det mycket bra sportfaciliteter med gym både utomhus och inomhus, gruppträning, cykling, tennisbana och bra löpning i de närliggande omgivningarna.