Den här resan har varit, men det kommer fler spännande yogaresor! Se alla våra kommande yogaresor här!

Yoga week på Aqua Vista

Välkommen på en vecka med extra mycket yoga på vårt nya sporthotell Aqua Vista. Tillsammans med vår yoga- instruktör startar vi dagen med Sunrise-Yoga eller Vinyasa Yoga med utsikt över Röda Havet.


Vi startar dagen med att väcka kroppen under lugna och kontrollerade former. Under dagen tränar du på egen hand och nyttjar alla faciliteter på hotellet. Dagen avslutar vi med en timma yoga, på hotellets nybyggda yogaterrass med utsikt över havet. 


Om yogan

Vår mycket uppskattade yogainstruktör Isabelle Moberg håller i yogapassen under veckan. Vi tränar Hatha Yoga, Ashtanga Yoga och Vinyasa yoga. Alla pass ingår och du deltar i de du vill. Resterande tid utöver yogan är fritid och du gör vad du själv önskar. Se övrigt utbud på Aqua Vista här.

Hatha yoga =  En mjukare form av yoga med mål att hitta en balans mellan fysisk och psykisk hälsa.
Vinyasa yoga = En dynamisk form av yoga där positionerna övergår genom ett flöde, det bidrar till ökad blodcirkulation, flexibilitet och kroppskontroll.
Ashtanga yoga = En fysisk och dynamisk form av yoga som ökar smidighet och styrka. Avancerade yoga positioner utövas för att stärka koncentrationen och öka kroppskontroll.

Se veckans program

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras.


Hur bokar jag och vad kostar det?

Klicka på bokningslänken till höger och gå till aktuellt datum för träningsveckan. Sedan är det bara att boka din resa! Att delta i gästpassen är gratis och ingen föranmälan behövs.

Info om veckan

Pris: All träning gratis. Boka bara resa med oss till hotellet denna vecka

Datum: 22-29 november 2018

Hotell: Aqua Vista, Hurghada

Det här ingår:

  • All yoga är gratis
  • Boka bara flyg och boende
  • Professionell instruktör
  • Hotell- och träningsanläggning i toppklass
  • För alla nivåer - alla kan delta
  • Träning, sol och samvaro

Frågor? Mejla oss!

Boka hotell

Se alla träningsveckor och gästpass


Isabelle Moberg

Utbildad yogalärare med en certifierad 200h yoga alliance-utbildning från San Francisco. Hon började som balettlärare 2008 och har sedan dess lett många olika former av träning bland annat löpning, cirkelträning och bootcamp. Yoga är den träningsformen som fastnade och ligger närmast om hjärtat eftersom den alltid går att anpassa och utveckla.

Isabelle delar med sig av en stark och utmanande yoga som leder till mer energi och bättre meditation. Hon tycker att det fina med yogan är att föra samman kropp, sinne och själ vilket bidrar till en bättre hälsa och ökad livsglädje.

Läs mer om Isabelle här

Om Aqua Vista

Vårt nya Apollo Sports-hotell Aqua Vista erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största gym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan eller utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan.

Vi reserverar oss för eventuella justeringar i programmet och anpassar tider till övriga pass och klasser i ordinarie program. Alla pass är gratis och komplett program inkl. gästpass presenteras i det ordinarie Sport & Aktivitetsprogrammet på hotellet. Läs mer om Aqua Vista