Yoga Week - för kropp & själ

I en värld där allt är i rörelse, är yogan en närvarande paus. Yogaveckan kommer vara en balans mellan stillhet, rörlse, lätthet och utmaning. Jag ser det som en hedrande uppgift att guida alla deltagare genom yogans universum, där du kan uppleva hur kroppen och sinnet samspelar för att skapa ett lugn. Alla kan vara med! Yogan anpassas efter dig. 


Klassbeskrivning

Hatha yoga är grundläggande för alla yogaställningar.  Fokus på klassiska yogapositioner, meditation och andning. Ha betyder sol och tha betyder måne. Hatha representerar motsatserna i livet - yin och yang, maskulin och femenin, mörk och ljus. Hatha yoga försöker balansera dessa krafter som står i motstånd till varandra.

Mindful yoga är en traditionell Hatha yoga, där mindfulness spelar en central roll. 

Vinyasa yoga är en dynamisk form av yoga där yogapositionerna sätts samman i kortare eller längre sekvenser. 


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.


Vem kan delta?


Våra träningshotell passar alla som gillar en aktiv semester och en aktiv livsstil. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj. Häng med på en fullspäckad semester- och träningsvecka där du deltar i det du gillar, testar nytt när du vill eller bara tar det lugnt någon dag. 

Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.

f

Uppdaterad information
Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
Boka nu, vänta med att slutbetala

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & hotell:

20-27  januari 2022, Aqua Vista – powered by Playitas

Avreseorter:
Köpenhamn

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Jannie Maria Mariager  

  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Aqua Vista - powered by Playitas

Kontakta oss:
Mejl: [email protected]


Presentation av ledare

 

Jannie Maria Mariager,

Jag heter Jannie Maria Mariager, är 40 år och har undervisat i yoga sedan jag var 30 år. Jag har utbildat mig i Indien på ett Ashram, där jag bott och undervisat under flera perioder i mitt liv. Jag mediterar och praktiserar yoga varje morgon, för det gör mig glad. Jag och min familj bor på en liten ö i Danmark. Här undervisar jag i yoga och har min egen klinik där jag arbetar med människor med ätstörningar. 


Om hotellen

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas