Yoga med Victoria “Hellcat” Carp

Välkommen till en intensiv yogaresa, där vi praktiserar yoga med styrkeelement för att inte bara öppna upp kroppen och knoppen, utan också stärka dem.

Vi praktiserar yoga två ggr/dag; innan frukost på morgonen och innan middag på kvällen). Den ena klassen går i ett ständigt flöde där vi blandar klassiska asanas (positioner) med styrkeelement, och den andra klassen fokuserar mer på teknik. En god teknik i sin yogapraktik är viktig för att få ut så mycket som möjligt av den. Det förebygger dessutom skador, tränar vårt fokus och koncentration och gör oss mer medvetna om vår kropp.

Vi börjar varje yogaklass med en kort meditation, och avslutar i total avslappning. Yogastilen vi praktiserar är Vinyasa Krama. “Krama” betyder bl.a. “progression” eller “kronologi”, och i detta fallet syftar på att varje position man praktiserar, förbereder en för nästa. Steg för steg tar man sig igenom hela passet, hela tiden väl förberedd för vad som kommer härnäst.

Det är en dynamisk yogastil, vilket innebär att man rör sig i ett ständigt flöde.

Vem kan delta?

Det krävs inga förkunskaper för att delta! Den nya yogisen så väl som den erfarne jobbar utifrån sina egna förutsättningar. För varje position vi gör, ges också olika variationer och modifieringar så man kan praktisera den som fungerar för just dig och din kropp.

Det enda som krävs för att delta på den här resan är vilja att praktisera och utforska yoga, nyfikenhet och villigheten att ibland bli utmanad både fysiskt och mentalt. Men viktigast av allt är att man är där för att i slutändan må bra och ha roligt!

Pris från 9 998:- 

Datum: 29 sep - 6 okt 2020

Avreseorter: Stockholm & Köpenhamn. 

Hotell: La Pared - Powered by Playitas, Fuerteventura

Flygtider: Se flygtiderna här.

Det här ingår:

  • Flyg tur och retur
  • Mat på flyget
  • Transfer
  • Del i dubbelrum
  • Halvpension
  • All träning enligt program

*Enkelrumstillägg 2000:-

Bra att veta om Apollos gruppresor

Boka

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]
Telefon: 08-519 307 07
Öppettider: måndag-fredag 9-16

Träningsprogrammet

Här ser du veckans program. Programmet är preliminärt och tiderna kan komma att justeras på plats för att passa väder och lokaler.

Programmet presenteras här inom kort.

 

Om Victoria Carp

Jag heter Victoria CArp och jobbar som yogalärare på heltid. Jag har öppna klasser, workshops och utbildningar för både aspirerande yogalärare och håller vidareutbildningar för de som redan undervisar. Jag har en stor förkärlek till att genom kroppen nå nya insikter om en själv och ens tillvaro, och brinner för att dela den här fantastiska praktiken vi kallar yoga med andra. Vill du veta mer om mig, finns jag på sociala medier som “hellcatsyoga”.

Om hotellet

La Pared – powered by Playitas har ett avskilt och rofyllt läge på västkusten i den lilla byn La Pared, ca 1 mil nordväst om Costa Calma. Här finns alla förutsättningar för att kunna fokusera på dig själv och din träning.  Den perfekta platsen för dig som vill ladda batterierna och njuta av den vackra naturen, närheten till havet och spektakulära solnedgångar. La Pared är känt för sin strand och nybörjarsurfing med påerfekta förhållanden för att lära sig surfa. På hotellet huserar ett surfcenter. På La Pared har vi även en egen Eco-Garden där våra egna örter förgyller buffeérna.