Yoga & SUP – med Sofie Simonsson

Denna vecka gästas nybyggda Mondo Boutique Porto Plomari av yoga- och surfdrottning Sofie Simonsson, som bjuder på sköna och stärkande yogaklasser. Sofie är framförallt känd som medaljör i Europeiska mästerskapen i SUP surfing (Stand Up Paddle Board 2016 & 2017). Landslagssurfare i SUP-landslaget liksom team rider för Blue Planet SUP. Men det är framförallt för yogan hon gästar Porto Plomari men även för att lära dig SUPa på platt vatten (inga vågor här). Under veckan fokuserar vi på en intention för varje yogaklass, och låter det genomsyra kropp och själ med rörelse, musik och ord från hjärtat.

Yoga-klasserna passar alla, det handlar om dig och din kropp. – ”Jag tror på balans i både kropp och själ. Mina klasser är inspirerade av människor jag mött runt om i världen och yoga klasser som jag deltagit på där jag tar med mig de bitar jag gillar och delar vidare till dig”. 

Under vissa dagar erbjuder vi Prova på SUP/ introduktions kurs och andra inslag av SUP som exempelvis soluppgångs SUP mm. (se schema)

Dessutom erbjuds flera andra aktiviteter. Spela padel, funktionell träning, gå på gymmet, vandra i bergen eller dra på en löptur.


Program

Programmet presenteras i sin helhet tillsammans med exakta tider på Porto Plomari tillsammans med ordinarie träningsprogram. Ingen föranmälan krävs på yogan. Föramälan krävs på SUP pga begränsat antal SUPar. Anmälan endast på plats.

Veckoprogram 22-28 juni Veckoprogram 29 juni - 5 juli

Klassbeskrivning

 • Morning Yoga: Vi börjar dagen med att aktivera kroppen i ett härligt flow.
 • Slow flow Yoga: Vi stannar i vissa positioner en längre tid för att komma åt djupare in i kroppen och länkar samman med långsamma rörelser. 
 • Morning Yoga and Meditation: Vi börjar dagen med att aktivera kroppen i ett härligt flow och avslutar med en längre meditation.
 • Vinyasa flow: En klass där vi rör oss dynamiskt som i en dans till vårt andetag
 • Yoga lower body: Vi fokuserar på kroppens nederdel och går djupt in på höfter, rumpa och ben. 
 • Yoga upper body: Vi fokuserar på kroppens överdel och går djupt in i axlar, skulderblad, rygg och bröst.
 • Sunrise Yoga: Vi välkomnar solen och den nya dagen med solhälsningar

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i resans pris. Boka bara resa med oss till något av hotellet denna vecka.

Datum: 

 • 21 jun – 5 juli 2020 

Hotell: 

 • Mondo Boutique Porto Plomari

Det här ingår:

 • All träning är kostnadsfri 
 • Professionell gästinstruktör
 • Hotell- och träningsanläggning i toppklass
 • För alla nivåer - alla kan delta
 • Träning, sol och samvaro

Frågor? Mejla oss!

Boka

Se alla träningsveckor och gästpass

Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning är gratis för dig som bor på Porto Plomari. Klicka på bokningslänken till höger och gå till aktuellt datum för träningsveckan. Sedan är det bara att boka din resa! Ingen föranmälan behövs för att delta i passen.


Vem kan delta? För vem passar Porto Plomari?

Våra Mondo Boutique-hotell kan kanske bäst beskrivas som stark vänskap eller kärlek, en naturlig plats där du kan andas ut. Med respekt och kärlek till landet har vi skapat en plats där design samsas med  genuina, lokala element. I köket serveras traditionella maträtter i modern tappning, tillagade på närproducerade råvaror.  I baren ligger vinet på kylning och musiken får dig att slappna av, eller kanske ryckas med. Hotellet är din destination. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj. Häng med på en fullspäckat semester- och träningsvecka där du deltar i det du gillar, testar nytt när du vill eller bara tar det lugnt någon dag. Reser du själv, i par, med vänner eller som familj med tonåringar (min 14 år), oavsett kommer ni trivas på Porto Plomari. 

Om Sofie Simonsson

När Sofie reste runt i världen fann hon yoga och surf. Idag är det hennes stora passioner. I dagsläget är Australien hennes bas och därifrån reser hon runt i världen och tävlar i surfing. Håller yogaklasser i Sverige, Kanarieöarna, Mexiko och Australien. Hennes två passioner är en vacker kombination för kropp och själ. Det har en stark koppling till varandra, vikten av andetaget, kroppskontroll och kontakten med själen, ditt inre.