Yogaresa med Team Snabbare

Ta chansen att hänga med på en härlig yogaresa till Sivota Retreat - powered by Playitas i Grekland, med Marika Török och Pål Török som yogalärare. Du kan även simma en hel del om du vill, eftersom vi samtidigt ordnar en simresa till samma ställe. Du kan välja som du vill varje dag. En del sol och bad har du också chansen till, i kristallklart varmt vatten.

En typisk dag

En typisk dag ser ungefär ut så här (men vi ändrar en del utifrån väder och gruppens önskemål):

 • 08.00-09.30 Yogaklass, mjuk, men dynamisk och flödande yoga
 • 10.00 Frukost
 • På dagen kan du välja mellan att läsa, slappa, sola, bada, eller att delta i några aktiviteter. Vattnet är fortfarande varmt när vi kommer, så vi räknar med skön sommarkänsla både i luften och vattnet. Den som vill ägna sig åt härlig äventyrssimning kan också få sitt lystmäte här.
 • 16.30-18.00 Yogaworkshop eller Yin yoga
 • 19.00 Middag

Vem kan delta?

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av yoga, utan alla kan vara med på sin nivå och utifrån sina behov.

Vill din partner med? Inga problem! Här kan även din partner följa med, även om man inte är med och yogar. Det finns massor av träningsmöjligheter på Sivota Retreat – powered by Playitas som padel, tennis, cykel (MTB, Gravel, Landsväg), gruppträning, WOD Box, stort nybyggt gym. Eller varför inte paddla med i en kajak eller på en SUP under en simtur? Och möjligheterna till vandring och löpning är stora. Dessutom ordnar vi ju en simresa samtidigt, och som deltagare mixar du själv vilka yogapass respektive simpass du vill vara med på.

Ta med:

 • Yogakläder/träningskläder som du trivs i, både ifall det är lite kyligare på morgonen och lite varmare på eftermiddagen
 • Yogamatta (annars finns det även att låna på plats om du inte har egen)
 • Badkläder - vattentemperaturen är hög (ca 25 grader)  
 • Löparskor eller vandringsskor om du vill hänga på sådant 
 • Solkräm
 • Något lite finare att ha på dig till middagarna
 • Eventuellt kläder/skor för andra aktiviteter - hoteller erbjuder massor!

Pris från:
1 vecka  13 998 :- 

Avresedatum: 26 september -3 oktober 2022 - Bokningen är stängd!

Hotell: Sivota Retreat - powered by Playitas

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Flygtider: Se flygtiderna här

I priset ingår:

 • Flyg tur/retur inkl bagage
 • Transfer
 • Mat på flyget
 • Del i dubbelrum
 • Halvpension (frukost & middag)
 • Yoga och/eller simning, att mixa själv varje dag
 • En massa annan träning på hotellet 

​​​​* Enkelrumstillägg 3 000:-

Bra att veta om Apollos gruppresor

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]
Telefon: 08-519 307 07
Öppettider: måndag-fredag 9.00-16.00


Vi följer med

Pål Török

Pål Török (Simning, swimrun & yoga)
Som certifierad yogalärare hjälper han både yogis på olika nivåer, samt lite stelare och mer otränade människor att bli mer som yogis, och uthållighetstränande människor (som just därför ofta både är stela och obalanserade i sin styrka) att också bli lite mer som yogis. Alltså smidiga, starka, lugna och fokuserade. Och kanske rent av lite gladare. Pål började med triathlon för drygt 30 år sedan, och har varit en av initiativtagarna och pådrivarna till att både klubbar, tävlingar, professionella träningstjänster och attraktiva träningsresor utvecklats till det de är idag i Sverige. Han tränar och tävlar själv, mest för glädjen i det, men hjälper framför allt andra att nå sina mål. Oavsett om det är att hitta rätt i en ny sport, hålla sig skadefria och må bättre eller bli så bra de kan bli efter sina personliga förutsättningar. Detta inom såväl simning, cykel, löpning, triathlon, yoga, coaching och träningsplanering.

Ulf Hausmann

Ulf Hausmann (Simning & swimrun)
Ulf är Team Snabbares huvudcoach och huvudtränare för simning. Han har en karriär som elitsimmare i tyska landslaget bakom sig med favoritdistansen 400 medley. Idag tävlar han för glädjens skull inom swimrun, simning och triathlon. De senaste åren har Ulf riktat in sig på att hjälpa alla som har börjat med simning senare i livet, samt dem som vill ha coachhjälp för att nå sina mål inom triathlon och swimrun. Hans filosofi är att alla har olika förutsättningar vilket innebär att inte alla ska och kan simma på samma sätt. Grundläggande tekniska detaljer ligger till grund för varje träning och kurs som han håller. Det gäller att hitta det som ger bäst resultat för varje simmare. Ulf vill inspirera och skapa glädje för alla som vill utvecklas inom simning, triathlon och swimrun.

Marika Török

Marika Török (yoga & vandring)
Marika är yogalärare, personlig tränare med inriktning på yoga samt styrka och rörlighet för en stark och smidig kropp för vardagligt liv och specifik idrottsutövning. Hon är också gruppträningsintruktör med lång erfarenhet av olika träningsformer.
Marika är uppskattad för att hon får alla att känna sig bra som de är och har ett lekfullt sätt och mycket humor, samtidigt som hon är mycket precis och har sinne för detaljer och stor kunskap om kroppens olika strukturer och funktioner.
Hon integrerar olika teman i sin undervisning, både biomekaniska och filosofiska för att varje klass ska kännas värdefull -det kan vara nya saker eller bara påminnelser om sånt du redan vet men behöver bli påmind om.


 


Om hotellet

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett nyrenoverat och unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas