Yoga och mindfulness med Rikke Berg

Kraftfullt, men även avslappnande. Och stärkande både fysiskt och psykiskt. 

Uppnå balans genom mindfulness, andningsövniingar och yoga. Både yoga och mindfulness går ut på att hitta styrkan inom sig själv, i sin kropp och i sitt sinne. Yoga är fysiska övningar. Mindfulness är mental- och närvaroträning, primärt genom meditaion och andningsövningar. Tillsammans är de stärkande för ditt "jag", ditt ditt självförtroende och din självkänsla... och du får en massa fysisk tränig.

Du behöver varken vara smidig eller ha förkunskaper om mindfulness och yoga för att delta. Passen anpassas så det blir utmaning för alla nivåer. Det viktigaste är att du är nyfiken.

 


Klassbeskrivning

Mindful morgonyoga:
Yoga, meditation och andningsövningar. En yogaklass inspirerad av olika yogatraditioner som Hatha, Astanga och Flow. Det  blir fysiskt, stretch, andningsövningar och meditation. Denna klass har fokus på att öppna upp ditt sinne för dagen och samtidigt ett inre fokus. 

Mindful eftermiddagsyoga:

Yoga, meditation och andningsövningar. En yogaklass inspirerad av olika yogatraditioner som Hatha, Astanga och Flow. Det  blir fysiskt, stretch, andningsövningar och meditation. Denna klass har fokus på att stänga ner ditt sinne för dagens intryck och samtidigt ett intre fokus.


Program

Program februari


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.

f

Uppdaterad information
Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
Boka nu, vänta med att slutbetala

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum: 
4-18 feb 2022

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn. 

Hotell: Playitas Resort

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Rikke Berg.
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Så här bokar du: 

För att delta i veckan bokar du resa med oss till hotellet nedan under den veckan Rikke är där.
Anmälan sker på plats. Ordinarie program och verksamhet erbjuds alltid på våra hotell, oavsett gästspel.

Boka

 

Kontakta oss:
Mejl: [email protected]


Rikke Berg

Mitt namn är Rikke och jag lovar att lära dig både avslappnande och kraftfull yoga som stärker både din kropp och ditt sinne. Jag bor i underbara Köpenhamn, men älskar Spanien som jag bodde i när jag var yngre. Jag har en bakgrund inom psykologi och driver mitt eget företag, SoSimple, där jag arbetar med mindfull leadership för högpresterande, i det privata såväl som arbetsliv.

 

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort