Yoga med Shifi på Porto Plomari

Träd in i yogans förunderliga universum och upplev glädje och närvaro under ledning av Shifi Simhoni på Apollo Mondo Boutique-hotellet, Porto Plomari på Lesvos i sommar.

 

En vecka med yoga och gemenskap

Med utsikt över havet och till ljudet av havets brus, hälsar Shifi dig välkommen till en vecka med närvaro, ro och insikt. Starta dina semesterdaagr  i balans och hitta lgnet i kropp och själ genom en kombination av Tin- och Hatha yoga. , genom en kombination av Yin och Hatha yoga eller yogaserien de 5 tibetanerna, som är 5 enkla övningar som frigör energiflödet i kroppen. . 

Vem kan delta?

Resan passar alla som gillar yoga eller som vill stifta bekantskap med yoga. Alla kan delta, oavsett nivå.

Program

Här ser du veckans program. Programmet er preliminärt och kan komma att ändras.

Program   

Hur beställer jag och vad kostar det? 

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.

Information om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum: 

15-22 augusti 2021
22-29 augusti 2021

Avresa från:
Stockholm & Köpenhamn

Hotel: Apollo Mondo Boutique - Porto Plomari

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Shifi Simhoni
  • Hotellanläggning i toppklass
     

Boka

Frågor? Mejla oss.

Klassbeskrivningar

Hatha yoga: Klassisk yoga där kroppen blir utmanad

De 5 tibetarna: 5 enkla yogaövningar

Yin yoga: Yoga i långsamt tempo

Wake-up yoga: En kombination av yin- och hatha yoga.

 


Om instruktören

Shifi Simhoni

Om Shifi Simhoni

Shifi har praktiserat yoga i 16 år och de senaste 4 åren har Shifi undervisat i hatha-, yin- och vinyasa yoga. I undervisningen utgår Shifi framförallt från 3 principer från de 5 yamas. 

  • Achimsa - att eleverne inte får komma till skada.
  • Staya - alla har sin egen unika upplevelse av yogan och allt är accepterat. 
  • Astetya - att var och en får ut något av yogan.

Om hotellet

Porto Plomari

Porto Plomari är Apollos senaste tillskott i Apollo Mondo Boutique-familjen. Med respekt och kärlek till platsens historia har vi skapat ett unikt boutique hotell i industriell design med moderna inslag. Här samsas unik design med en autentisk och genuin känsla. Hotellet ligger precis vid Egeiska havet i utkanten av byn Plomari. I hotellets mitt ligger infinitypoolen med utsikt över havet. Stränder finns på båda sidor om hotellet, en stenstrand och en blandstrand. Hotellet har restaurang och en poolbar. 

Läs mer om Porto Plomari