Yoga med Aviaja Asa

Upplev vackra La Pared på Fuerteventura med yogaläraren Aviaja Asa. Det blir en vecka fylld med yoga som är bra för kropp och själ. Fokus kommer ligga på lugn yoga där alla kan följa med och där du verkligen kommer känna din kropp inifrån och ut. Vi kommer jobba med fokus, styrka och balans. Yoga med Aviaja ger dig verktyg som du kan ta med dig hem och använda för en mer fokuserad och lugn vardag.


Klassbeskrivningar

Hatha yoga: et mere langsomt tempo, men samtidig en aktiv yogaform, hvor du vil have tid til at opleve og falde til ro i alle stillinger.

Vinyasa: deltag på en ’flydende time’, hvor dit åndedræt vil styre tempoet i bevægelserne. Din udholdenhed vil helt sikkert blive udfordret på denne time.

Yin yoga: her skal der arbejdes med stræk inde i det helt dybe væv i kroppen. Lange stræk hvor du vil befinde dig i stillingen i 3-7 minutter. Udfordringen bliver at holde fokus fra at vandre væk og blive ved dit eget åndedræt.


Hur bokar jag och vad kostar det?

Träning med våra gästinstruktörer är gratis för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan. Boka resan som vanligt till det aktuella hotellet den aktuella veckan. Använd den blå bokningslänken på denna sida. Ingen anmälan krävs för att delta i utbildningen.


Vem kan delta?

Våra Apollo Sports-hotell passar alla som gillar en aktiv livsstil och om du väljer att resa själv kommer du aldrig att bli ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta nya träningsbekanta och likasinnade att umgås med. Följ med på en träningsresa med ett fullspäckat program och delta i det du vill. Alla kan delta i de olika passen, oavsett nivå och du bestämmer nivån själv. Från 15 år.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i resans pris. Boka bara resa med oss till hotellet denna vecka.

Datum & hotell: 

Det här ingår:

  • All träning med instruktören
  • Hotell- och träningsanläggning i toppklass
  • Träning, sol och samvaro

Boka La Pared - powered by Playitas

Frågor? Mejla oss!

Om Aviaja Asa

Aviaja är en erfaren yogainstruktör som verkligen brinner för yoga och vad yoga kan göra för kropp och själ. Aviaja arbetar mycket med fokus på sinne och lugn i kroppen. Hon är utbildad nutritionist och hjälper även människor till en hälsosammare livsstil. Aviaja lutar sig mot uttrycket: "Utthita hasta padangusthasana" som på engelska betyder: "slappna av allt från toppen av huvudet och ner, medan hela kroppen är aktiv". Se fram emot en bra vecka med Aviaja, där du definitivt kommer att få ditt inre lugn och balans stärkt.

Följ Aviaja på instagram för att se mer av hennes arbete här


Om hotellet

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas