Yogaresa till Indien med Topphälsa och Malin Berghagen

Häng med på en drömmig yogaresa till Indien med Topphälsa, yoga och slappa vid poolen eller på stranden till ljudet av svajjande palmer, tropiskt värme och havets brus. Vi drar tillsammans med ledare som Malin Berghagen, Annika Kvist och Topphälsas Pamela Andersson  så välkomna till Coconut Island i Poovar, Kerala och mysiga lummiga hotellet Isola Di Cocco.

I orten Poovar i sydindiska delstaten Kerala går vår yogaresa tillsammans med Topphälsa. Isola Di Cocco är en unik anläggning trevligt placerad på vid stranden till mynningen av floden Poovar och Indiska Oceanen. En liten allé omgärdad av kokonsötspalmer leder fram till Isola di Cocco och här välkomnas du av lugnet. Hotellet omgärdas av vatten, en flodstrand, en strand, en sjö och populära backwaters. Lugnet som råder går nästan att ta på och vi spenderar tid på yoga, meditation, träning, lugn och ro.

Om yogan och träningen
Fantastiska Malin Berghagen åker med på resan och får oss att njuta av yogans magi. Tillsammans med yoga-instruktören Annika Kvist kommer hon att leda er i en skön yogamix som passar både nybörjare och vana yoigsar. Vi har också den lokala yoga-läraren Riyas Babu som driver yogacentret Satwik School of Yoga på plats för att guida oss i meditation.

Vår instruktör Sara Orrensjö kommer att stå för dans, core och cirkelfys bland annat, medan Pamela Andersson från ToppHälsa leder oss på härliga morgonpromenader och bjuder på sin fantastiska föreläsning.

Vem kan delta?

Denna resa är för dig som gillar att yoga, vill uppleva Indien så där lite lagom och umgås med likasinnade. Resan är för alla från nybörjare till vana motionärer. Det går jättebra att resa ensam. Den här resan är som gjord för att få nya vänner.

Om programmet

Här ser du veckans program. Programmet är preliminärt och tiderna kan komma att justeras på plats för att passa väder och lokaler.

Utflykter
Vi erbjuder 3 utflykter under veckan (valfritt mot avgift).

 • Backwaters (24 h) med övernattning på traditionell husbåt.
 • Varkala, heldag i heliga klippbyn Varkala för strand, yoga och lite lokal shopping. (transfer ca 1 h 30 min enkel väg)
 • Kovalam, stranddag (ca 30 min enkel väg), kan arrangeras flera dagar för den som önskar.

Pris: 16 498:-

Datum: 6-14 feb 2022

Avreseort: 
Stockholm & Köpenhamn

Det här ingår:

Det mesta ingår på denna resa:

 • Flyg tur retur från Stockholm eller Köpenhamn
 • Boende del i Dubbelrum
 • Helpension (frukost, lunch och middagsbuffé)
 • Transfer och mat på flyget
 • All yoga och träning enligt program

* Enkelrumstillägg 3000:-​
Begränsat antal platser! 

Tillkommer

 • Visum
 • Försäkring
 • Avbeställningsskydd 
 • Utflykter

Flygtider:
Notera att flygtiderna är preliminära och kan komma att ändras.

6 feb Arlanda-Doha 08.05-16.15
6 feb Doha-Trivandrum 19.20-02.25 + 1 dag
14 feb Trivandrum-Doha 03.25-06.00
14 feb Doha-Stockholm 08.00-12.30

6 feb Köpenhamn-Doha 08.25-16.35
6 feb Doha-Trivandrum 19.20-02.25 + 1 dag
14 feb Trivandrum-Doha 03.25-06.00
14 feb Doha-Köpenhamn 08.00-12.45

Bra att veta om Apollos gruppresor med reguljärflyg

Boka

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]


Om ledarna

Malin Berghagen

Malin Berghagen är känd för hela svenska folket och hittade sitt tempel genom yoga redan 1998. Hon har sedan dess varit praktiserande yogalärare och hunnit skriva fem böcker om både yoga och hälsa. Malin vill inspirera andra till att uppleva livet här och nu. Att älska, utvecklas, drömma, uppleva och vara närvarande i litet som stort. För denna dagen är början på resten av ditt liv.

Annika Kvist

Annika Kvist är yogalärare, kostrådgivare och författare till boken Healthy Happy Living. Hon kommer att dela med sig av fyra nycklar till en hållbar och hälsosam livsstil i sin föreläsning och kommer också att hålla återhämtande och avkopplande yogapass.

Sara Orrensjö

Sara Orrensjö

Sara Orrensjö, coach, instruktör och föreläsare, har sin bakgrund inom gymnastik och simhopp. Hon är utbildad hälsopedagog och fd professionell extremskidåkerska. Hon har vunnit Nordiska Mästerskapen i friåkning och var med och skapade världens första skidfilm med enbart kvinnliga åkare. Parallellt med skidåkningen har Sara jobbat med gruppträning och personlig träning på olika gym i Sverige. 

Pamela

Pamela Andersson

Pamela Andersson är journalist, föreläsare och författare samt krönikör på ToppHälsa där hon ansvarar för ToppHälsas resor. Hon har blivit nominerad till Årets Krönikör, och belönats med Årets Kurage och Årets Hälsohjälte. Hennes senaste bok, Din hälsa sitter i munnen, utkom i januari 2020. I Indien kommer hon att köra powerwalk på morgnarna och föreläsa en av kvällarna.

Riyas Babu

Riyas Babu

Riyas, bosatt i Kerala, undervisar yoga, meditation och filosofi med 18 års erfarenhet runt om i världen. Driver Satwik School of Yoga (Varkala) och undervisar i yoga sommartid i Bergen, Norge.


Bra att veta

Rummen

Vi bor i moderna rum eller bungalows med traditionell inredning. Alla rum har uteplats/veranda med utsikt över de fina trädgårdarna.

Ayurveda centre

På hotellet finns ett Ayurveda center där du kan boka autentiska ayurvediska behandlingar. Se hotellets behandlingar här.

Yoga

Vi yogar utomhus med utsikt över hav, plamer och flod.

Bad

Poolområde med stor pool för svalkande dopp med vacker utsikt. Stranden nås med liten båt som trafikerar hotellet gratis dagligen. Tar ca 5 minuter över och inget som behöver planeras. Du hoppar på när strandsuget blir stort och återvänder när det passar dig. Fin vit sand.

Om maten

Helpension ingår. I restaurangen serveras frukost, lunch och middagsbuffé. Det bjuds på både lokala spännande rätter från sydinsindiska Kerala-köket, mycket vegetariskt, mer traditionella indiska rätter liksom rätter med fisk och kötträtter liksom internationella rätter. Rätterna är anpassade efter säsong och vi använder råvaror med hög kvalité, lokala leveratörer och håller god hygien.

Packa ner följande i resväskan:

 • En gnutta nyfikenhet
 • Pengar till dryck och dricks (ge gärna dricks av valfri summa till lokalguide)
 • Yogamatta
 • Träningskläder för tropisktväder
 • Bra skor för promenader

Transporter

Vi flyger till Trivandrum International Airport, 45 min transfer. Isola Di Cocco Beach Resort ligger ca 30 minuter från populära tursitorten Kovalam, bara 10 minuter med tuktuk till livliga Poovar stad.

Pass och visum

Visum behövs för nordiska medborgare. Pass skall vara giltigt minst 6 månader efter hemkomst.  
E-visa ansöker du om här och skall göras senast 1 vecka innan avresa men görs med fördel en månad innan. OBS att visumet gäller från den dag det utfärdas i 30 dgr eller 1 år, så väljer du alternativ 30 dgr måste det vara mindre än en månad till avresa då ditt visum måste vara giltigt hela perioden. Pga Vi rekomenderar att du söker ett eTourist Visa för 1 år. 

Vaccinationer

Hör med närmsta vaccinationscentral.