Crossfit för hela familjen med Peter "Pansar" Blaha

Ta chansen att träna crossfit med Peter ”Pansar” Blaha på Porto Myrina - powered by Playitas eller Sivota Retreat - powered by Playitas i sommar. Hotellen erbjuder träning i alla dess former för såväl stor som liten, och med superstarka kryddan Peter "Pansar" Blaha blir veckan till sommarlovets bästa. 

Träningsprofilen Peter "Pansar" Blaha bjuder på crossfitinspirerade pass för hela familjen! För svenska folket är Peter mest känd från ett populärt familjeprogram på tv som en entusiastisk gladiator. Med Peter Blaha erbjuder vi Crossfit-inspirerade fyspass med olika workouts anpassade så att både vuxna och barn kan vara med. På passen kommer ni få jobba med funktionella övningar och köra roliga workouts både i par och individuellt. Veckan avslutas med en kul workshop där alla kan vara med.


Om träningen

Vi erbjuder 1-2 pass om dagen med Peter "Pansar" Blaha, utöver hotellens ordinarie träningsprogram. 

Program Porto Myrina - powered by Playitas

Program Sivota Retreat - powered by Playitas

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras

Vem kan delta

På Peters pass kan alla kan delta oavsett ålder. Målsman måste vara med om barnet inte kan delta självständigt eller är under 7 år.

Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med Peter är kostnadsfri för dig som bor på Porto Plomari - powered by Playitas eller Sivota Retreat - powered by Playitas under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.

f

Öppet köp
Fri ombokning
Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
Boka nu, vänta med att slutbetala

Info om veckan:

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum:
23-30 juli 2022 Porto Myrina - powered by Playitas
1-8 augusti 2022 Sivota Retreat - powered by Playitas

Avreseorter: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Peter Blaha.
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Porto Myrina - powered by Playitas

Boka Sivota Retreat - powered by Playitas

Kontakta oss:
Mejl: [email protected]


Peter "Pansar" Blaha

Peter "Pansar" Blaha

Glad kille från Stockholm med ursprung från Tjeckien som numera bor i Linköping med fru och 2 barn. Älskar att träna och pressa sin kropp för för att bli en starkare och bättre Crossfit-atlet. Mest känd för att spela galen på tv och är en riktigt vinnarskalle. Har styrketränat i 24 år, spelat rugby i 20 år men tränar och tävlar numera i Crossfit sen 5 år tillbaka. Är entreprenör och driver bland annat Crossfit Highway i Linköping, Barnens Hinderbana och ProFitness Camps.  


Om hotellen

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett nyrenoverat och unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas