WorkoutWeek med Sperring

Under tre veckor så kommer Michaela Sperring att besöka Playitas Resort och två av våra Apollo Sports – powered by Playityas hotell. En vecka för dig som vill utmana dig själv och lära dig mer om träning. Det kommer bli en härlig mix av pass under veckan som är anpassade så alla kan delta.


Klassbeskrivning

Good morning workout - Lätt morgonpass för att komma igång och väcka kroppen.
Core - Ett stabilitetspass med fokus på mage och rygg.
Workout cardio - Konditionspass med intervaller
Bootcamp - En mix mellan styrka och kondition med naturen och kroppen som redskap.
Workout strength - Ett styrkepass med fokus på hela kroppen
Morning jog - Vi startar helt enkelt dagen med ett lättare löppass
Functional training - Cirkelträning för hela kroppen

Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.


 

Vem kan delta?

Våra träningshotell passar alla som gillar en aktiv semester och en aktiv livsstil. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj. Häng med på en fullspäckad semester- och träningsvecka där du deltar i det du gillar, testar nytt när du vill eller bara tar det lugnt någon dag. 

 

Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.

f

Uppdaterad information
Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
Boka nu, vänta med att slutbetala

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & hotell:

6-13 december 2021, La Pared – powered by Playitas 
11-18 januari 2022, Aqua Vista – powered by Playitas

Avreseorter:
Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Michaela Sperring

  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Playitas Resort

Boka La Pared - powered by Playitas

Boka Aqua Vista - powered by Playitas

Kontakta oss:
Mejl: [email protected]


Presentation av ledare

 

Michaela Sperring

Michaela Sperring hälsokonsult, cert. kost- och träningskonsult med inriktning på mental hälsa. Är uppvuxen på fotbollsplanen både som elitsatsande och tränare. Koordinator på flera av Apollo Sports resor och på hemmaplan driver hon sitt egna företag med fokus att inspirera och utveckla människors hälsa. Med skratt, energi och professionalism inspirerar hon och berör deltagarna under veckan.


Om hotellen

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas