Workout Week

Häng med på en härlig vecka med träningspass som passar alla, stora som små! Allt från harmonisk morgonyoga till WOD Explore där du utmanas att ge det lilla extra. 

Veckan innehåller en blandning mellan kondition och styrkepass där all träning är anpassad så att alla kan delta utefter egen förmåga. Förståelse skapar hållbarhet så fokus under veckan är att du som deltagare ska förstå hur och varför vi ska träna. Vi fyller på med glädje och energi så att du kommer hem med ett fulladdat batteri. 

Utöver denna träning erbjuds massor av aktiviteter på Playitas. Lär dig surfa, delta i funktionell träning, gå på gymmet, vandra i bergen eller spela en tennismatch. 


Gästspelsprogram

Programmet presenteras i sin helhet tillsammans med exakta tider på Playitas tillsammans med ordinarie träningsprogram. Ingen föranmälan krävs.

Program för veckan


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning är gratis för dig som bor på Playitas. Klicka på bokningslänken till höger och gå till aktuellt datum för träningsveckan. Sedan är det bara att boka din resa! Ingen föranmälan behövs för att delta i passen.


Vem kan delta? För vem passar Playitas?

Våra sporthotell passar alla som gillar en aktiv semester och en aktiv livsstil. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj. Häng med på en fullspäckat semester- och träningsvecka där du deltar i det du gillar, testar nytt när du vill eller bara tar det lugnt någon dag.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i resans pris. Boka bara resa med oss till hotellet denna vecka.

Datum: 

  • 25 juni-2 juli 2019

Hotell: Playitas

Det här ingår:

  • All träning är gratis
  • Boka bara flyg och boende
  • Professionell gästinstruktör
  • Hotell- och träningsanläggning i toppklass
  • För alla nivåer - alla kan delta
  • Träning, sol och samvaro

Frågor? Mejla oss!

Boka hotell

Se alla träningsveckor och gästpass