WÖRKOUT GOES TO EGYPT

Aqua Vista – powered by Playitas, Hurghada

Följ med våra coacher Pischa Strindstedt och Magnus Cedenblad på en äventyrlig träningsresa med det lilla extra till Hurghada, Egypten! Denna träningsresa blir en fantastisk möjlighet att utmana dig själv, uppnå dina mål och ta din träning till nya höjder!


Om resan

Det är dags att lämna vardagens rutiner och ge dig själv en oförglömlig upplevelse full av energi, styrka och framsteg. På denna resa kommer du att få möjlighet att omge dig med likasinnade människor som delar din passion för träning och hälsa. Tillsammans kommer vi att skapa en atmosfär av positivitet och gemenskap där vi stöttar och inspirerar varandra att nå våra personliga träningsmål.

Så vad kan du förvänta dig på denna träningsresa? För det första kommer du att bli utmanad på nya sätt. Våra kvalificerade coacher har satt ihop ett varierat och intensivt träningsprogram som kommer att ta dig utanför din komfortzon. Du kommer att prova på olika träningsformer, från högintensiv konditionsträning till styrketräning och mentala workshops. Genom att ständigt utmana dig själv kommer du att upptäcka en ny nivå av styrka och uthållighet som du inte visste att du hade.

Denna träningsresa handlar inte bara om fysisk aktivitet, utan också om att skapa balans och välbefinnande i ditt liv. Vi kommer att erbjuda workshops och föreläsningar om kost, hälsa och mental träning, så att du kan lära dig att maximera din potential både inom och utanför träningslokalen. Du kommer att få verktygen och kunskapen för att ta hand om din kropp och sinne på bästa sätt.

Förutom de fysiska och mentala utmaningarna kommer denna träningsresa också att vara en resa fylld av äventyr och upptäckter. Vi kommer att utforska vackra platser och ge dig möjligheten att prova på spännande aktiviteter som kan vara helt nya för dig. Genom att ge dig själv tillfället att bryta rutinerna och utforska nya miljöer kommer du att bli inspirerad och få en frisk dos av motivation och kreativitet.

Så kom med oss på denna träningsresa och låt oss tillsammans skapa minnen för livet. Du kommer att lämna denna resa med ökat självförtroende, nya träningskunskaper och en brinnande passion för att fortsätta utvecklas och leva ett hälsosamt liv. Du är kapabel till mer än du tror, och denna träningsresa kommer att visa dig hur du kan nå dina drömmar och bli den bästa versionen av dig själv. Så packa dina träningskläder, öppna ditt sinne för möjligheter och låt denna träningsresa bli starten på ett nytt spännande kapitel i ditt liv. Vi ser fram emot att få vara en del av din resa mot framgång och välbefinnande


Veckans program

Programet för veckan kommer att presenteras här.  

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider.
Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa.


Vem kan delta?

Vi ser att du som deltar är skadefri och har tränat eller tränar styrketräning regelbundet över en längre tid och har baskunskaper.

Pris från: 15 498:-

Datum: 17 – 24 nov 2023

Hotell: Aqua Vista – powered by Playitas 

Avresa från: Stockholm & Göteborg

Det här ingår:

  • Flyg tur & retur 
  • Mat ombord på flyget 
  • Bagage + handbagage 
  • Transfer tur & retur
  • Boende i delat dubbelrum på Aqua Vista – powered by Playitas
  • All Inclusive
  • Ledarledd träning enligt program med Pischa & Mange
  • 3 gemensamma utflykter under veckan
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

* Enkelrumstillägg 4 200:-

BOKA

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktörerna

 

Pischa Strindstedt
Pischa Strindstedt är en framstående coach med en imponerande uppsättning färdigheter och egenskaper som gör henne till en effektiv och inspirerande ledare. Hennes coachingstil kännetecknas av professionalism, empati och en stark förmåga att guida och stödja sina klienter i deras personliga och professionella utveckling. Som coach är Pischa mycket skicklig på att skapa en trygg och tillitsfull miljö för sina klienter
Genom att hjälpa klienter att reflektera över sina tankar och handlingar kan hon bidra till ökad självinsikt och medvetenhet. Hon hjälper sina klienter att identifiera sina styrkor och svagheter, och utvecklar strategier för att hantera hinder och nå framgång. Idag jobbar Pischa mestadels online med att coacha människor från alla delar i Sverige när hon inte spenderar tid på träningsresor, träningsevent eller syns i rutan. Hon har även skrivit två böcker inom hälsa, WÖRKOUTBOKEN och MAMATASTIC. Hon inspirerar människor dagligen på sin instagram @pischas med tusentals följare.
 


Magnus Cedenblad 
Magnus har över 20 års erfarenhet inom kost och träning. Han har tävlat som MMA fighter i världens största organisation över 10 år. Han är utbildad personlig tränare, kostrådgivare, mindfulnessinstruktör och har även en naprapatutbildning och 4 år av psykologistudier med inriktning idrott hälsa bakom sig. Magnus brinner för att tillsammans med sina klienter finna deras varför och arbeta gemensamt mot ett mål med ett helhetstänk kring välmående och hälsa.

 


Om hotellet

 

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas