Wörkout goes Playitas

Äntligen är det dags för träningsresa med WÖRKOUT igen! Denna gång bär det av till Playitas Resort där du hittar ALLT du behöver för att komma hem från en semester med både bränna och träningsvärk. 


Om veckans innehåll

Under veckan kommer vi att träna både styrketräning, WÖRKOUTpass, workshop med teknik och möjlighet till att ta sitt personbästa inom knäböj och marklyft. Våra coacher Pischa & Eva kommer att ta hand om er under veckan och ge er inspiration och kunskap som ni förhoppningsvis bär med er en lång tid efter resan.

Förutom all träning våra coacher kommer att erbjuda så kommer du att ha möjlighet att testa det utbud som finns på Playitas, Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, padel- och tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.  Så är du redo att dra iväg och förlänga hösten med ett glatt träningsgäng som delar samma intressen som dig? Då är detta resan för dig! 


Vem kan följa med?

Resan passar dig som älskar att träna mycket! Det är bra om du har lite förkunskaper inom styrketräning, är skadefri och älskar resor med mycket aktivitet.


Program
 

Program presenteras inom kort

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att justeras.


Klassbeskrivning


WÖRKOUT - roliga hiit pass där allt kan hända. Jobba mot klockan, jobba som ett team, spring, lyft, pusha... Dessa pass skrattar man inte bort eller förresten det gör man också. Roliga och fartfyllda pass som pushar dig utanför gränserna.

STYRKEFEST - Styrketräning där vi går igenom tekniker och utmanar oss i tunga vikter och lyft så som knäböj och marklyft.

WORKSHOP - vi lägger lite extra tid på att bli så bra som möjligt i vår teknik, kombinerat med hur man på bästa sätt kan lägga upp egna träningspass och går igenom vikten av rörlighet.

 

f

Öppet köp
Fri ombokning
Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
Boka nu, vänta med att slutbetala

Pris: 11 998:-

Datum: 

  • 22-29 oktober 2021

Hotell: Playitas Resort

Avreseorter: Stockholm & Köpenhamn

Se flygtider här

Detta ingår:

  • Flyg tur/retur inkl bagage
  • Transfer & mat på flyget
  • Del i dubbelrum
  • Halvpension
  • Surfkurs vid ett tillfälle
  • Ledarledd träning enligt program 

Enkelrumstillägg: 2 500:-

Bra att veta om Apollos gruppresor

Boka

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]


Presentation av ledare

Pischa Stridstedt

PISCHA STRINDSTEDT - Pischa driver sitt gym WÖRKOUT i Stockholm där hon dagligen tränar alla typer av motionärer i alla åldrar och bakgrunder. Hon har skrivit två böcker (WÖRKOUT och MAMATASTIC) och syns även i rutan som en av coacherna i det populära programmet Biggest Loser. Pischa älskar att se människors utveckling och är lite extra intresserad av den mentala coaching biten som hon gärna applicerar på sina kunder. Förutom sina gym jobbar hon med sociala medier där hon dagligen postar inspirerande träning och möter upp kunder utanför Stockholm som onlinecoach. 
 

Eva Sjöholm

EVA SJÖHOLM - personlig tränare på WÖRKOUT. Eva är en nogrann och kreativ tränare. På hennes pass är det aldrig tråkigt! Hennes specialitet är styrketräning och rörlighet som hon gärna delar med sig av på sina träningspass. Är du redo att utvecklas så är Eva personen för dig med ögat för detaljer! Eva är även en fena på sina sociala medier där hon inspirerar massor av människor dagligen med träning och roliga klipp. 


Om hotellet

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort