Workout & Inspiration - Aqua Vista

Nytt år, nya möjligheter och nya löften om goda vanor. Häng med på en av två härliga veckor med träningspass på alla nivåer som hjälper dig sätta ribban för 2019. Allt från harmonisk morgonyoga till WOD där du utmanas att ge de lilla extra. Där emellan blir de en kostföreläsning samt en inspirationsföreläsning och andra roliga aktiviteter står också på schemat.


Om träningen

En blandning mellan kondition och styrka där all träning är anpassad så att alla kan delta utefter egen förmåga. Förståelse skapar hållbarhet så fokus under hela veckan är att du som deltagare ska förstå hur och varför i allt vi gör! Hur vi tränar/äta och varför vi ska göra det. Vi fyller på energiförrådet och bygger på kunskapsbanken så att du kommer hem fulladdad med energi och med nya användbara kunskaper. 

Program

Se programmet

Info om veckan

Pris: All träning gratis. Boka bara resa med oss till hotellet denna vecka

Datum: 3-10 jan 2019 och 7-14 feb 2019

Hotell: Aqua Vista, Hurghada

Om veckan:

  • Gratis gästpass med professionella tränare
  • Rolig och effektiv träning
  • Träning och semester i ett!
  • ​Alla kan delta
  • Bo på fina sporthotellet Aqua Vista 

Frågor? Mejla oss!

Boka hotell

Se alla träningsveckor och gästpass


Om instruktörerna

Om Michaela Sperring

Michaela Sperring är certifierad Kost- och träningskonsult, licencierad personlig tränare, gruppträningsinstruktör och löpcoach. Hon har även en tidigare bakgrund inom fotboll och brinner för att inspirera människor till en bättre hälsa!

Om Sara Eriksson

Sara Eriksson har en passion för träning, yoga och människor! Hon är utbildad yogalärare, idrottsvetare, akademiskt certifierad personlig tränare och gruppträningsinstruktör som vill att deltagarna känner glädje under passen! Under veckan på Aqua Vista uppmuntrar Sara dig att testa något nytt som utmanar, väcker nyfikenheten och får ett leende att spridas på dina läppar! 

Om Aqua Vista

Vårt nya Apollo Sports-hotell Aqua Vista erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största gym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan eller utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan.

Vi reserverar oss för eventuella justeringar i programmet och anpassar tider till övriga pass och klasser i ordinarie program. Alla pass är gratis och komplett program inkl. gästpass presenteras i det ordinarie Sport & Aktivitetsprogrammet på hotellet. Läs mer om Aqua Vista