WOD & Yoga – Aqua Vista, 14-21 mars 2019

Välkommen till en träningsboost med massor av glädje, energi och teamwork, men också återhämtning för kropp & sinne.

Under den här veckan erbjuder våra gästtränare Sara och Allis tuff förmiddagsträning i form av WOD, för boende på Aqua Vista. Träningen är funktionell med mycket puls, svett och slit! Dagarna avslutas sedan med Yin Yoga där vi ger kroppen förutsättning för återhämtning och nedvarvning. Passen erbjuds utöver ordinarie träning på Aqua Vista.


Om träningen

WOD - workout of the day
Träningen kommer vara uppbyggda genom olika workouts där vi går igenom en del av grundrörelserna inom Crossfit. Deltagarna kommer sedan få prova på rörelserna i diverse workouts under veckan. Träningen kör vi på vår nya Crossfitbox på taket. Direkt efter hoppar vi i poolen för ett dopp!

Yin Yoga - Genom att hålla olika positioner under en längre tid hjälper vi kroppen att öppna upp och sträcka ut. Yin Yoga Positionerna utförs sittande eller liggande med stort fokus på höftpartiet och nedre delen av ryggen. Målet är att släppa på både fysiska och emotionella spänningar som enligt yogafilosofin lagras in i detta område.

Program för veckan

Se program

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras.


Hur bokar jag och vad kostar det?

Klicka på bokningslänken till höger och gå till aktuellt datum för träningsveckan. Sedan är det bara att boka din resa! Att delta i gästpassen är gratis och ingen föranmälan behövs.

Info om veckan

Pris: All träning gratis. Boka bara resa med oss till hotellet denna vecka

Datum: 14-21 mars 2019

Hotell: Aqua Vista, Hurghada

Om veckan:

  • Gratis gästpass med professionella tränare
  • Rolig och effektiv träning
  • Träning och semester i ett!
  • ​Alla kan delta
  • Bo på fina sporthotellet Aqua Vista 

Frågor? Mejla oss!

Boka hotell

Se alla träningsveckor och gästpass


Om Sara Lundkvist

Sara Lundkvist är en glad och jordnära tjej. Från början hade hon yogan som komplement till annan träning så som kampsport och styrketräning. Men de senaste åren har hon djupdykt i hela yogafilosofin som utöver det fysiska bland annat inkluderar mindfulness och meditation. Om vintrarna bor hon i yogans hemland Indien där hon både instruerar och vidareutvecklar sin egen yogautövning.

Om Allis Gustafsson

Allis Gustafsson utbildad inom Beteeendevetenskap med inriktning Idrott och Motion. Träningen kommer vara glädjefylld, utmanande och nytänkande där alla kan känna att de utvecklats tekniskt men även uppleva att tankebanor förändras vilket kommer ge deltagarna nya perspektiv på sin egen träning och träning i allmänhet.

Om Aqua Vista

Vårt nya Apollo Sports-hotell Aqua Vista erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största gym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan eller utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan.

Vi reserverar oss för eventuella justeringar i programmet och anpassar tider till övriga pass och klasser i ordinarie program. Alla pass är gratis och komplett program inkl. gästpass presenteras i det ordinarie Sport & Aktivitetsprogrammet på hotellet. Läs mer om Aqua Vista