Lär dig hitta ditt inre lugn med Marion Rama Reutz

Att resa inom sig själv för att bli en bättre version av sig själv: skaffa mer tålamod, hantera stress i vardagen bättre, lära sig att andas ordentligt, fylla sig med bra energi och lära sig att sänka axlarna. Följ med och bli en del av en gemenskap och upplev styrka och rörlighet som bara är några av yogans många aspekter. I yogan är det bara du och mattan – lugnet och styrkan du hittar på mattan kommer att hjälpa dig resten av livet. Det här är något av det Marion kommer att förmedla under den här veckan.


Klassbeskrivningar

Harmonisk Hatha: Hatha Yoga kallas även den klassiska yogan. Vi jobbar oss genom hela kroppen för optimal balans både fysiskt, mentalt och energimässigt. Energiflöde är förknippat med mentalt fokus och närvaro i dina rörelser. Klassen har ett meditativt fokus och en röd tråd med detta fokus går genom klassen. Kraft, styrka och andning kombineras med lugn, fokus och meditation.

Värmande Vinyasa: Vinyasa är en dynamisk yogaform som är fri och lekfull. Vinyasa betyder "ett andetag till en rörelse" eller att positionera sig på ett visst sätt. Målet är att uppnå ett jämnt flöde av stärkande asanas (yogaställningar) under klassen. En fysiskt krävande klass, samtidigt som den enkelt kan anpassas efter din hälsa och din kropp. Avslutas med en kortare Yoga Nidra, som är meditation och avslappning.

Balancering af Yin: Yin Yoga är en lugn yogaform där du håller positionerna länge. Detta ger bra stretching och hjälper till att arbeta med djupare bindväv i områden där vi ofta blir stela, såsom höfter, axlar, bröst och rygg. Yin yoga är baserad på principerna för traditionell kinesisk medicin och fokuserar på att återställa balansen i energiflödet i hela kroppen.

Funktionell rygg: En klass där ryggradens hälsa står i fokus. Andnings- och fysiska övningar (både dynamiska och statiska) kombineras för att frigöra spänningar i musklerna i rygg och nacke. Avslutas med utvalda pranayam-tekniker (balanserar andning och energi) och en kort meditation.

Ashtanga Vinyasa: En kraftfull yogapraktik med fokus på styrka, rörlighet och meditation i asanas/övningarna. Övningarna är uppdelade i en stående del, en sittande del och en avslutande del. En omfattande och stärkande yogaklass. Avslutas med utvalda pranayam-tekniker (balanserar andning och energi) och en kort meditation.

Relax & Release: En återställande yogapraktik som är väldigt mjuk, lugn och balanserande för kropp och själ. Med hjälp av utrustning som filtar och bolster (yogakuddar) guidas du försiktigt in i regenererande positioner för kroppen, så att du kan släppa spänningar och landa i djup avslappning. Du vilar i positionerna med närvaro och kontakt med ditt andetag under en längre tid. Avslutas med en längre pranayamsekvens med utvalda lugnande andningstekniker.

MediYoga: När du behöver slappna av och hitta ro igen är MediYoga klassen för dig. Med enkla andningstekniker, uppmärksamhet i övningarna och några lätta fysiska övningar ger MediYoga lugn och balans. Passar alla oavsett bakgrund. Hitta lugn när du behöver det med MediYoga.


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell


Vem kan delta?

Våra Apollo Sports-hotell passar alla som gillar en aktiv livsstil och om du reser ensam kommer du aldrig att bli ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta nya träningsbekantskaper och likasinnade. Följ med på en träningsresa med ett fullspäckat program och delta i det du vill. Alla kan delta i de olika lagen, oavsett nivå och du bestämmer tempot längs vägen. Från 15 år.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Datum och hotell:

Detta ingår:

  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass
  • Yoga med Marion Rama Reutz

Boka La Pared - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören och hotellet:

 

Marion Rama Reutz

Marion Rama Reutz

Marion, eller Line-Marion, har under hela sitt vuxna liv varit passionerad för hälsa och bra livsstilsval. Det skulle också bli hennes karriärväg, där hon kombinerat sina psykologistudier med kunskaper inom träning, kost och yoga, för att träffa människor precis där de är med de verktyg de behöver i sina liv. Hon möter dig med ett stabilt lugn och mjukhet, samtidigt som hon guidar dig säkert genom både fysiskt krävande sekvenser, återställande övningar, andningstekniker och meditation på mattan. För Marion är andning och närvaro i den egna andetagen i fokus för yogaträningen. Det ger en högre medvetenhet även utanför mattan, där den mest utmanande yogan utförs. För Marion är yoga så mycket mer än en träningsform – det är en livsstil som hon andas både på och utanför mattan i allt hon gör och i alla sina möten med medmänniskor. Kom i djupare kontakt med ditt inre lugn, glädje och stabilitet på denna träningsresa och möt vardagen med sänkta axlar och större medvetenhet när du kommer hem. Marion driver YOGY i Moss.

Läs mer på YOGYs hjemmeside.

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas